04 / 05 / 2024

Afyon Dinarda yapı ruhsatı verilen bina sayısı

Afyon Dinarda yapı ruhsatı verilen bina sayısı

Afyonkarahisar’ın Dinar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içinde 106 adet yapı ruhsatı ve 106 adet yapı kullanma izni belgesi düzenlendiği belirtildi.

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bu ilanları kaçırmayın!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı çok sayıda personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve detaylar…

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyon Kocatepe Üniversitesi Deprem Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapıların tespit edilmesi gerektiğini belirtti. Özkaymak, bu bölgede hasarlı binalar için orta şiddetli depremlerin tehlike oluşturduğuna dikkat çekti.

TOKİ Afyon 126 konut ihalesi yarın!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Afyon'a 126 yeni konut!

Afyon İli Evciler İlçesi Merkez 126 Konut 1 er Adet Ticaret Merkezi ve Cami İnşaatları ile Gökçek Köyü 90 Konut 10 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşleri (E- İhale) ihalesi 3 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon 174 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ Afyon Şuhut Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

TOKİ'den Afyon'a 174 yeni konut!

Afyon İli, Emirdağ İlçesi Hürriyet Mah. 174 Konut, İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi (E- İhale) ihalesi 12 Şubat 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Afyon Millet Bahçesi 20 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Afyon İli, Şuhut İlçesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Afyon Millet Bahçesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Afyon Dinar 81 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, Dinar İlçesi 4. Etap 81 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyon Dinarda yapı ruhsatı verilen bina sayısı Haberi

Afyon Dinarda yapı ruhsatı verilen bina sayısı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 2015 yılı içinde düzenlenen ruhsat ve izin belgeleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personeli Harita Teknikeri Erkan Özkan tarafından rapor halinde Belediye Başkanı Saffet Acar’a teslim edildi. Harita Teknikeri Erkan Özkan, yapı ruhsatı ve yapı kullanma izni belgeleri hakkında bir yıllık yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Saffet Acar’a bilgi verdi. Özkan’dan alınan bilgiye göre, 2015 yılı ilk çeyrekte 45 mesken 7 iş yeri için yapı ruhsatı, 29 mesken 6 iş yeri için yapı kullanma izin belgesi. 2015 Yılı ikinci çeyrekte 49 mesken 7 iş yeri yapı ruhsatı, 210 mesken 31 iş yeri için ve 1 adet cami için yapı kullanma izin belgesi. 2015 Yılı üçüncü çeyrekte: 130 mesken 8 iş yeri ve 1 adet cami...