24 / 07 / 2024

afyon iscehisar baraj inşaatları

afyon iscehisar baraj inşaatları

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Barajlar konusunda dünyada üçüncü sıradayız, arıtmada ise ilk yediye giren bir ülkeyiz. Teknoloji var, kapasitemiz var. Müteahhitlerimiz güçlü." dedi...

TOKİ Afyon İscehisar 213 konut ihalesi 7 Nisan'da!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 7 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 267 konut ihalesi 26 Ekim'de!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 267 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi Pazartesi günü saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1!

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kura sonucu 2+1 ve 3+1 ve TOKİ İscehisar kazananlar listesi 2020...

TOKİ Afyon İscehisar 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

TOKİ Afyon İscehisar 2020 projesinde yer alan 189 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 başvuruları!

TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 başvuruları ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ 100 bin konut Afyon İscehisar 2. Etap 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ Afyon İscehisar orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyon İscehisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Afyon İscehisar son başvuru tarihi bugün!

TOKİ Afyon İscehisar projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Afyon İscehisar'a TOKİ müjdesi!

İscehisar'da yapımı devam eden TOKİ konutlarının inşaatını inceleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, "İhtiyaç olması halinde yeni TOKİ konutlarının yapımı tekrardan düşünülebilir" şeklinde açıklama yaptı.

Afyon İscehisar'ın Seydiler beldesindeki doğal alanlar turizme açılacak!

Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesine bağlı Seydiler beldesinin, doğal güzellikleri ve peribacaları ile turizm potansiyelinin yüksek olduğu bildirildi.

Suriye baraj kapaklarını açınca Hatay'daki çadırkenti su bastı!

Suriye baraj kapaklarını açınca Türkiye'ye sığınma talebinde bulunan Suriyelilerin yaşadıkları çadırkent sular altında kaldı. Çadırkentte halen 3 bin civarında Suriyeli bulunuyor

Deriner Barajı, su tutmaya başlıyor!

249 metre gövde yüksekliğiyle dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ise en yüksek barajı olan Deriner'de geri sayım başladı

Deriner Barajı inşaatı bitiyor, Şubat'ta su tutmaya başlayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığından yapılan açıklamada, sahip olduğu 249 metre gövde yüksekliği ile Türkiye'nin en yüksek, dünyanın 3. yüksek barajı olacak Deriner Barajı'nda geri sayımın başladığı belirtildi

Deriner Barajı'nın yapımı tarihi eserleri yok edecek!

Mart 2012'de elektrik üretimine başlayacak olan Deriner Barajı yüzünden 4 köyde bulunan 7 Osmanlı ve Selçuklu eseri suya gömülecek. Bilimsel Komisyon kararına göre koruma; tarihi eserlere ait belgesel filmleriyle sağlanacak

afyon iscehisar baraj inşaatları Haberi

afyon iscehisar baraj inşaatları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Barajlar konusunda dünyada üçüncü sıradayız, arıtmada ise ilk yediye giren bir ülkeyiz. Teknoloji var, kapasitemiz var. Müteahhitlerimiz güçlü. Türkiye güçlü bir ülke, bizim yapamayacağımız hiçbir büyük proje yoktur. Hepsini yaparız" dedi. 


Bakan Eroğlu, Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesindeki meydanda, partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'da ve İscehisar'da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


İscehisarlı'ların her seçimde AK Parti'nin yüzünü ak ettiğini ifade eden Eroğlu, İscehisar ve Afyonkarahisar'a yapılan yatırımları anlattı.


Eroğlu, daha çok hizmet getirmek için destek istediklerini ifade ederek, Türkiye'de son 11 yılda yapılan yatırımlarla destan yazıldığını, Afyonkarahisar'ın da bu yatırımlardan nasibini aldığını kaydetti. 


Türkiye'nin, IMF'ye olan 23.5 milyar dolar borcunu ödediğini aktaran Eroğlu, Merkez Bankasının da kasasının döviz ile dolduğunu bildirdi.


Eroğlu, "Türkiye'nin başında gerçekten çok çalışkan, gece...