09 / 05 / 2024

afyon oteller doluluk oranı

afyon oteller doluluk oranı

Geleneksel ürünleriyle adını dünyaya duyuran Afyonkarahisar yolların kesiştiği il olmasının avantajını özellikle bayramlarda değerlendirmeye çalışıyor. Afyonkarahisar' da Oteller ise şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı...

Oteller yüzde 25 indirime gitti!

Bayram sonrası otellerde doluluk oranlarının yüzde 50’lere gerilemesi nedeniyle 5 yıldızlı ve üzeri lüks otellerde işten çıkarmalar başladı. Bazı oteller ise fiyatlarda yüzde 25 indirime gitti.

Ömer Niziplioğlu: Akdeniz'de bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, ''Türkiye’de turizm komada. Yurt dışına gidemeyen Türkler iç turizme yöneldi ancak bu yeterli değil. Otellerin doluluk oranları yüzde 20-30’larda. Bazı bölgelerde oteller hiç açılmadı bile” dedi.

İngilizler en çok Kaş ve Kalkan'daki villaları kiralıyor!

Antalya’da oteller doluluk sorunu yaşarken, İngilizlerin Kaş- Kalkan’da kiraladıkları villaların şimdiden dolduğu ortaya çıktı.

Karma projelerdeki oteller İstanbul’daki doluluk oranını düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Karma projelerdeki oteller İstanbul'da doluluğu düşürdü!

Son yıllarda karma projelerde inşa edilen oteller, doluluk oranlarını etkilemeye başladı. Rezidansların otel konseptiyle işletilmesi, İstanbul’da doluluk oranlarını yüzde 75’ten yüzde 65’e kadar düşürdü.

Akçakoca'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, bayram tatilinde ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler nedeniyle 25 bin olan nüfuslarının 130 binler seviyesine yaklaştığını belirterek, " Oteller ve pansiyonlar yüzde 100 doluluk oranına ulaştı" dedi.

Çanakkale'de oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yılı törenleri dolayısıyla otellerde doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığı kentte,Hayrullah Turgay Kılıç,"Bu çerçevede otel yatırımcılarını Çanakkale'ye bekliyoruz."dedi.

Rixos Oteller zinciri Afyon'da termal otel yapacak!

Termal kaynakları bakımından Türkiye'nin ve dünyanın sayılı yerlerinden olan Afyonkarahisar'da dev bir yatırım daha başlıyor. Rixos oteller zinciri Afyon'da termal otel yapmak için harekete geçti.

Şanlıurfa'da oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

İnanç ve kültür turizmi sayesinde turizm pastasından her geçen gün daha fazla pay alan Şanlıurfa'da, son dönemde yaşanan sınır olaylarına rağmen otellerdeki doluluk yüzde 100'e ulaştı

Avrupa'da Ekim ayı raporuna göre otel doluluk oranı en az ülke Türkiye!

Ekim ayı turizm sektörü raporuna göre Türkiye, Avrupa ülkeleri arasında otel doluluk oranı en düşük olan ülke oldu. Geçen ayı yüzde 63 doluluk oranıyla geçiren oteller, Kobani olayları yüzünden zarar etti.

Denizli'deki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Bayram tatili otelcilere yaradı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz yaptığı açıklamada " Denizli'deki otellerimiz bayram tatili nedeniyle yüzde yüz doluluk oranına ulaştı" dedi

Ege Bölgesi'ndeki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Ege Bölgesi 'ningözde turizm merkezlerinden Bodrum, Marmaris, Fethiye, Kuşadası ve Çeşme'deki oteller, Ramazan Bayramı 'nda tatilcilerle dolup taştı. Konaklama tesisleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı...

Akçakoca'daki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen vatandaşlar, 37 kilometre uzunluğundaki sahiliyle Karadeniz bölgesinin önemli turizm merkezi konumundaki Akçakoca'ya yoğun ilgi gösteriyor. Bayram tatili dolayısıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaştı

afyon oteller doluluk oranı Haberi

afyon oteller doluluk oranı

Geleneksel ürünleriyle adını dünyaya duyuran Afyonkarahisar yolların kesiştiği il olmasının avantajını özellikle bayramlarda değerlendirmeye çalışıyor. Esnaf Afyonkarahisar'dan geçen yaklaşık 90 bin sürücüye satış yapmaya kilitlenmiş durumda. Oteller ise şimdiden yüzde 90 doluluk oranına ulaştı. Normal günde 50 bin aracın geçtiği Afyonkarahisar'da otogara giren otobüs sayısında ise yüzde 50 artış gözleniyor. Bu durum esnafın ve firmaların da yüzünü güldürüyor. Kara yollarının kavşak noktası konumunda olan kentte bayram nedeniyle araç sayısında ciddi artış yaşanıyor. Çevre yolundan geçen sürücüler meşhur Afyon sucuğunu, lokumunu ve kaymağını alarak ya da tesislerde konaklayarak kent ekonomisine önemli katkı sağlıyor. 


OTELLER YÜZDE YÜZ DOLULUK ORANINA ULAŞIYOR 


Korel Termal Otel'de her bayramda olduğu gibi bu bayram da doluluk oranının yüzde 100*e yaklaştığı belirtildi. Halkla İlişkiler Müdürü İnci Yüksel, rezervasyon alımlarının...