07 / 05 / 2024

afyon toki konutları 2017

afyon toki konutları 2017

TOKİ Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 142 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyon'daki TOKİ konutlarının taksit ve faiz oranları mecliste!

Afyon'da TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Tosya 2.Etap TOKİ Konutları kurası sonuç listesi!

TOKi'nin Kastamonu Tosya 2.Etap projesi kapsamında inşa edeceği 262 konut için 382 aile başvuru yaptı. İlçe halkının heyecanla beklediği Tosya 2.Etap TOKİ Konutları Kurası bugün çekiliyor.

Afyonkarahisar Kanlıca TOKİ Konutları'nın kura çekimi bugün!

TOKİ tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 adet konutlar için kura çekimi bugün saat 10.00'da Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Merkez Zafer TOKİ Konutları kura çekimi kapsamında 300 adet konut satışa çıkarılacak. 9 bin 700 TL peşinatla ödeme yapılabilen projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi!

Afyon Zafer Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 27 Ocak 2016 tarihinde düzenlenecek. Daire fiyatlarının 87 bin TL'den başladığı projede 180 ay veya 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli!

TOKİ Afyon Merkez'de 300 adet konut emekliye özel olarak satışa sunuluyor. Projede başvurular T. Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülüyor. Peki Afyon Merkez TOKİ Konutları başvuru bedeli ne kadar?

Afyon TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Aralık!

Toplu Konut İdaresi tarafından 'Emekli Grubu Konut Projesi' için Kanlıca Mahallesi-Hıdırlık mevkiinde inşa edilecek 300 konut için müracaatlar 30 Aralık Çarşamba günü sona eriyor.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

afyon toki konutları 2017 Haberi

afyon toki konutları 2017


Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçesi Esentepe Mahallesi 142 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer alıyor;


İhale Kayıt Numarası : 2017/291841

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 – 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi :

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi : https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı : Tünel Kalıp Sistemiyle 142 Adet Konut, Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Ticaret Merkezi, 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan...