02 / 05 / 2024

afyon yatırımları

afyon yatırımları

Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısın da gelinen son aşamayı Afyonkarahisarlılar'la paylaşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban,; “Esnaflarla toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yaptık." dedi.

Afyon 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda yatırımlar anlatıldı!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın 2014 yılının sonuncu ve 55. İl Danışma Meclisi Toplantısı Belediye Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Toplantının ikinci bölümü basına kapalı olarak devam etti.

Veysel Eroğlu Afyonkarahisar'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi!

Vatandaşlarla sohbet eden ve onların sorunlarını dinleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, burada yaptığı konuşmada, Büyük Taarruz'un 92. yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere Afyonkarahisar'a geldiğini anımsattı.

Mehmet Buldan: AFAD binası Afyonkarahisar için büyük şans!

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni AFAD bina hakkında bilgiler verdi.

Afyon'a 40 yeni yatırım yapılıyor!

İbrahim Ekinci Dünya gazetesindeki köşesinde Afyon'a yapılan yeni yatırımları kaleme aldı. Afyonkarahisar’a yatırım öngören çok sayıda teşvik belgesi alınmış. 2013 yılı ve 2014 yılı Ocak ayı ile birlikte irili ufaklı toplam 40 yatırım gözüküyor.

Afyonkarahisar Ege'nin yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, kentin geleceğini şekillendirmede öncü rol üstlenmeye karar vermiş gözüküyor. Şehrin kaderinin hızla değişmesinde en etkili unsur, uzun yıllar sonra ilk kez yakalanan uyum ve sinerji...

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Afyon turizm ve sanayide yatırımların merkezi oldu!

Yolların buluşma noktası Afyon son dönemde turizm ve sanayi yatırımlarının da merkezi oldu. Şehri ayakta tutan sektörlere her geçen yenileri eklenirken şehir termal turizmde dünya markası olma yolunda.

Torunlar GYO'dan Netsel Turizm Yatırımları'nın değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Netsel Turizm Yatırımları A.Ş'nin değerleme raporunu yayınladı...

Jones Lang LaSalle'nin Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu!

Jones Lang LaSalle'nin en son yayınladığı Otel Yatırımları Değerlendirmesi Raporu’na göre; 2012’de Avrupa Orta Doğu ve Afrika’daki Otel alım/satım hacmi 8,5 Milyar Euro’ya ulaştı...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sona erdi!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) AVM Yatırımları Konferansı’nın beşincisi AYD Başkanı Hulusi Belgü ve Yönetim Kurulu ev sahipliğinde 6-7 Mart 2013 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı açılış konuşmaları ile başladı!

Organize Perakende Sektörünün bugünü ve geleceğini tüm yönleriyle ele almak üzere, Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından düzenlenen V. AVM Yatırımları Konferansı’nın ikinci günü açılış konuşmaları ile başladı.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

afyon yatırımları Haberi

afyon yatırımları


Bedesten Çarşısı restorasyonunun Afyon tarihinde bir ilk olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, bunun gerekçesini de şöyle açıkladı; “Bedesten Çarşımız esnafı içerisindeyken restorasyonu dokuz ayda yapılan örneği tek yapıdır” şeklinde açıkladı.


KASAPLAR ÇARŞISININ ÇEVRESİ DEĞİŞECEK, KADINLAR PAZARI YIKILIP YENİDEN YAPILACAK


Kadınlar Pazarı ve Kasaplar Çarşısın da gelinen son aşamayı da Afyonkarahisarlılar'la paylaşan Başkan Çoban; “Esnaflarla toplantılarımızı ve görüşmelerimizi yaptık. Kasaplar Çarşısı ile ilgili hazırladığımız proje, kurul engeline takıldı. Bizim burayla ilgili projemiz de hazırdı. Komple orayı yıkıp altına otopark üstüne çarşı yapacaktık. Kurula başvurduk, kurul yerinde incelemeye geldi ve tescili olmayan beş binayı daha tescilledi. Dolayısıyla bizim artık Kasaplar Çarşısındaki dükkânları yıkıp yeniden yapma imkanımız kalmadı. Biz de bunu Bedesten Çarşısında olduğu gibi dükkanların çevresini değiştirecek ve üstünü kapalı hale getirecek...