03 / 05 / 2024

afyonkarahisar afad binası

afyonkarahisar afad binası

Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni AFAD bina hakkında bilgiler verdi.

Tuzla'daki 43 dönümlük merada AFAD merkezi inşa edilecek!

Tuzla Akfırat’ta 43 dönümlük mera arazisine, AFAD arama ve kurtarma hizmet binası yapılacak. Arama kurtarma tesislerinin inşa edileceği arazide, jeolojik açıdan sıvılaşma, sel baskını, mühendislik problemleri bulunuyor...

Afyonkarahisar'da 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Afyonkarahisar İcra Dairesi, Sakarya Mahallesi'nde bulunan fabrika binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon 95 bin 607 TL olarak belirlendi. 

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sandıklı'nın yeni emniyet binasının inşaatı tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, İlçe Emniyet Müdürlüğü yanında inşa edilen yeni emniyet binasında incelemelerde bulundu. 

Afyonkarahisar Belediye Oteli binası yıkılıyor!

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde hayata geçirilen kent meydanı projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı. proje kapsamında eski Belediye Oteli binası yıkılıyor.

Çerkezköy MOBESE Merkezi Binası'nın ihalesi yapıldı!

Tekirdağ'da 2 milyon 324 bin TL'ye inşa edilen MOBESE Merkezi, Zabıta Müdürlüğü ve AFAD Hizmetleri Binası'nın ihalesi yapıldı. İhaleyi Ak Kardeşler İnşaat 1 milyon 789 bin Lira teklifle kazandı.

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün eski binası yıkıldı!

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü eski hizmet binasında yıkım çalışmaları tamamlandı.

Afyonkarahisar Dinar'da icradan 10.9 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Dinar İcra Dairesi, Afyonkarahisar İli, Dinar İlçesi, Kınık Köyü'nde bulunan 2 tane eski fabrika binasını ve 9 adet tarlayı satışa çıkardı. 16 Ağustos Salı günü ihale edilecek taşınmazların toplam satış bedeli 10 milyon 908 bin 504 TL olarak belirlendi

Afyonkarahisar Atatürk Stadı'nda yıkım başladı!

Afyonkarahisar Atatürk Stadyumu'nda TOKİ'ye devredilen yerlerde yıkım işlemleri başladı. Eski Tenis Kortlarının yanında bulunan soyunma odaları binası çok kısa sürede yıkıldı.

Bolvadin Belediyesi'nin yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde belediye yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği bildirildi. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kullap teknik ekipten inşaatla ilgili bilgi aldı.

Afyonkarahisar'da 134 dere ıslah edildi!

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye’nin son 13 yılda nerden nereye geldiğini açıkladı.

Muş AFAD yeni hizmet binasına taşındı!

AFAD Müdürlüğü, yeni hizmet binasına taşınarak faaliyetlerine başladı. Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait eski İl Genel Meclis binasına taşınan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, tüm eksikliklerini gidererek yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Afyonkarahisar ATSO'nun eski binası yıkılacak!

ATSO eski binası 4 Eylül'e kadar tahliye edilecek, 5 Eylül'de yıkılacak Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, "çürük yapı" olarak tespit edilen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası'nın eski binasında yıkım çalışmaları 5 Eylül'de başlayacak.

afyonkarahisar afad binası Haberi

afyonkarahisar afad binası


Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan, Başbakanlık ve AFAD başkanlığı tarafından projelendirilen ve TOKİ tarafından yapılan yeni bina hakkında bilgiler verdi.

Son zamanlarda Soma’da yaşanan maden faciası ve Ege Denizi depremiyle birlikte afetlerin artması vatandaşları korkutmaya başladı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) bu yaşanan doğal afetler için TOKİ’yle birlikte, Afyonkarahisar’a bölge adına yaptığı malzeme deposunun sonuna gelindi.

Yapılan binanın herhangi bir doğal afette meydana gelen olası kazalarda afetzedelerin barınma ihtiyacı için kullanılacağını belirten Buldan, bu binanın sadece Afyonkarahisar için değil bölge illere de hizmet vereceğini ve Temmuz ayı içerisinde de hizmete gireceğini söyledi.

Binanın içerisinde bulunacak malzemeler hakkında bilgiler veren Buldan, “Binanın içerisinde arama kurtarmaya dönük malzemeler, afetzedelerin barınmalarıyla ilgili malzemeler, çadır ve çadır içi malzemeler...