30 / 04 / 2024

Afyonkarahisar Belediyesi kentsel dönüşüm

Afyonkarahisar Belediyesi kentsel dönüşüm

Mısri Camii etrafı ve Örenbağ bölgesinde uygulanacak dönüşüm çalışmasını yapacak yüklenici firma ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında imzalanan sözleşmenin ardından yüklenici firma Modern-And Harita İmar Planlama Adi Ortaklığı çalışmalarını sürdürüyor.

Afyonkarahisar'da 4,2 hektar alanda dönüşüm yapılacak!

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 4.2 hektar alan da dönüşüm gerçekleşecek. Mısri Cami etrafı ve Örenbağ bölgesi olarak adlandırılan bölgedeki mahalleler kentsel dönüşüme tabi tutulacak...

Başakşehir Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Başakşehir Belediyesi, kentsel yenileme çalışmalarıyla dikkatleri çekiyor. Tamamlanan ve devam eden dönüşüm çalışmalarıyla ilçe genelindeki riskli bina oranının yüzde 50’den yüzde 15’e düşürüldüğü belirlendi. 

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm yatırımlarını artıracak!

2022 senesi için yapılacak yatırımlarını açıklayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, gelecek sene kentsel dönüşümde de yatırımlarını hızlandıracaklarını dile getirdi.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Ümraniye Belediyesi kentsel dönüşüm toplantılarının üçüncüsünü gerçekleştirdi!

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçede bazı mahallelerinde yaşanan kentsel dönüşüm sıkıntılarını gidermek için açılan kentsel dönüşüm ofislerinde bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm için ilk adım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları için Depreme Hazırlık ve Kentsel Dayanıklılık çalıştayının ilkini gerçekleştirdi. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, kentte yapılacak çalışmalar için her şeyin hazır olduğunu dile getirdi.

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 248 konut teslim edildi!

Mamak Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesinin ikinci etabı kapsamında tamamlanan 248 konut, hak sahiplerine kura ile teslim edildi...

Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor!

Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yunus Emre Mahallesi’nde, 112 daire ve ticaret alanlarıyla ilgili müteahhitlerle anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Afyonkarahisar Belediyesi, Erenler Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Afyonkarahisar Belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

Afyonkarahisar Belediyesi kentsel dönüşüm

Firmanınteknik şartname ve sözleşme gereği iş programı aşamalar olarak belirlenmiştir. Mısri Camii etrafı ve Örenbağ bölgesi olarak adlandırılan bölgedeki mahallelerin Kentsel Dönüşüme tabi tutulması ile ilgili dosyanın Bakanlar Kurulu'ndan geçerek Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından ihaleyi alan firma yukarı dakiiş programı gereği ilk etapta proje ofisini faaliyete geçirdi. Kentsel Dönüşüm Proje Uygulama yazılımını tamamlayan firma, gayrimenkul mevcut durum tespitini tamamladı. Gayrimenkul mülkiyet ve yapı izin bilgi ve belgelerini inceleme safhasını da tamamlayan firma, analitik etüd çalışmaları ile birlikte hane halkı ile anket çalışmaları, hali hazır haritaların güncellenmesini yaparak hazırladığı jeolojik vejeoteknik etüd raporlarını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına onaylattı. Son olarak gayrimenkul kıymet takdir (Değerleme) raporları ve Kentsel Tasarım ile Mimari Avan Projelerin yapımına başladı.


Kullanıcı tanımlamaları yapıldı

Konuyla ilgili projede gelinen aşamalar...