21 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Emlakçılar Odası Başkanı Hacıoğlu'ndan ev sahibi kiracı kavgaları için flaş açıklama! Her şeyin suçlusu yüzde 25 sınırı!

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ev sahibi kiracı kavgaları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hacıoğlu yaptığı açıklamada her şeyin suçlusunun yüzde 25 sınırı olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi! Doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim geldi! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğalgazdan sonra su faturalarına da indirim yapılacağını müjdeledi. İşte detaylar!

Deprem Vakfı Başkanı da isyan etti: Betona su katan müteahhide bir daha ihale verilmesin!

Türkiye Deprem Vakfı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erdik’e göre yıkıcı depremin yarattığı ağır tablonun nedeni şartnameye uygun iş yapılmaması. Bunun için de yanlış uygulama sigortası teminatıyla betona su katan müteahhide ihale verilmemesi gerekiyor.

TOKİ’den Afyonkarahisar Dinar’da 3+1 daire fırsatı! 3 bin 187 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Afyonkarahisar Dinar projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Afyonkarahisar Dinar 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ'den Afyonkarahisar'a sanayi sitesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Dinar projesi için düğmeye bastı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi için Danıştay'dan yürütmeyi durdurma kararı geldi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek duruma tepki gösterdi.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüme tepki!

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, kentte Mısri Mahallesi-İmaret Camii ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, vatandaşların verilen metrekare fiyatlarına tepki gösterdiğini dile getirdi. CHP’li Görgöz, “Biz halkımızın malını, mülkünü kimseye peşkeş çektirmeyeceğiz” dedi.

Afyonkarahisar Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle iş yerini kapatmak zorunda kalan ve belediyenin kiracısı konumundaki esnafta 3 ay süreyle ücret alınmayacağını duyurdu.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı!

Afyonkarahisar Dinar'da arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlunu öldüren zanlı tutuklandı.

Afyonkarahisar'daki arazi kavgasında baba ile oğlu öldü!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde arazi meselesinden çıkan silahlı kavgada baba ile oğlu yaşamını yitirdi...

Dinar'daki kavgada ölen inşaat işçisi toprağa verildi!

Afyonkarahisar Dinar'da inşaatta çalışan işçiler ile inşaata komşu olan bir evde yaşayan aile arasında çıkan kavgada yaşamını yitiren inşaat işçisi Özkan Tokay toprağa verildi.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ Haberi

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Dinar Suçıkan 2020 projesinde toplam 6 adet konut mevcut.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan konutlar açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

Son başvuru tarihinin 31 Mart 2020 olarak belirlendiği Afyon TOKİ Dinar projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla alınıyor.

Afyonkarahisar Dinar Suçıkan TOKİ projesinde en düşük konut bedeli 237 bin 767 TL, en yüksek konut bedeli 239 bin 639 TL olarak belirlendi.

10 bin lira peşinat bedeliyle daire sahibi olunabilen Afyonkarahisar Dinar 2020 projesi için 180 ay vade sağlanıyor.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Afyonkarahisar Dinar Suçıkan projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 1.265 TL, en yüksek peşinat bedeli 1.275 TL olarak belirlendi.