29 / 04 / 2024

Afyonkarahisar fabrika ihalesi

Afyonkarahisar fabrika ihalesi

Sinanpaşa İcra Dairesi, Akpınar mahallesi Piren mevkiinde bulunan 2 fabrika binasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 21 milyon 261 bin 360 TL olarak belirlendi. 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Belediye bu ilçede arsa satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı Afyonkarahisar Karşıyaka'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle tam 189 yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

TOKİ Afyonkarahisar projeleriyle 189 konutluk iki yeni proje geliyor... Merakla beklenen Afyonkarahisar TOKİ 2023 projelerinin ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak...

O ilde 115 bin 600 TL'ye satılık arsa! İhalesi 6 Eylül'de!

Yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar'daki arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

TOKİ Afyonkarahisar 2 yeni okul ihalesi bugün!

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

TOKİ Afyonkarahisar 3 yeni okul ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Basmakçı, Çay ve Dinar'da 3 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar'da 3 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Afyonkarahisar 213 konut ihalesi bugün!

Afyon İli, İscehisar İlçesi 2.Etap 213 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 201 tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar fabrika ihalesi Haberi

Afyonkarahisar fabrika ihalesi

Sinanpaşa İcra Dairesi, Akpınar mahallesi Piren mevkiinde bulunan 2 fabrika binasını 21 milyon 261 bin 360 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 27 Kasım 2020 günü gerçekleşecek. 

T.C. SİNANPAŞA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : TAPU KAYDI : Afyonkarahisar ili Sinanpaşa ilçesi Akpınar mahallesi Piren mevkiindeki, tapunun 144 ada 16 parsel nolu 101 264.22 m2 yüzölçümlü “2 adet tek katlı prefabrik fabrika binası, 1 adet tek katlı prefabrik hangar 4 katlıbetonarme lojman 1 adet tek katlı idari bina ve santral1 adet kafeterya ve arsası” niteliğindeki taşınmazdır. Tam hisselidir.

TAŞINMAZIN ÖZELLİKLERİ VE DEĞERİ:
ARSA DEĞERLENDİRİLMESİ : Düzgün bir topoğrafik yapıdaki ve İsmet ATTİLA caddesinecepheli olan 144ada 16 nolu parselin ilçe merkezine yaklaşık 2 km mesafede olduğu, ulaşım ve...