05 / 05 / 2024

Afyonkarahisar kira kampanyası

Afyonkarahisar kira kampanyası

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak bulunduğu Erenler Mahallesi'ndeki apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için kampanya başlatıldı.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Yarısı bizden kampanyası ile kira bedelleri düşüşe geçecek!

Büyükşehirlerde kira fiyatlarında yaşanan gerilemenin, deprem konutlarının tamamlanması, kentsel dönüşüme yönelik çalışmaların hız kazanması 2024’te konut arzını daha da arttıracağını böylelikle kira fiyatlarının azalmasını destekleyeceği belirtildi. 

Bakanlık açıkladı! Yarısı bizden kampanyası başvuru nasıl yapılır? 

Kentsel Dönüşümde ‘Yarısı Bizden’ kampanyası doğrultusunda rezerv alanda, riskli alanda yer alarak bulunan ve riskli yapı kararı olan yapılara 100 bin lirası kira desteği olmak üzere 800 bin lira hibe, 700 bin lira da uygun olacak şekilde kredi imkanı sağlanacağı kaydedildi. İşte haberin detayları..

Kira desteği, başvuru ücreti, başvuru tarihi gibi sorular yanıt buldu! 'Yarısı Bizden' kampanyasında 20 sorunun yanıtı

Bakan Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Bakanlık olarak kentsel dönüşümde yeni bir seferberlik başlatıldığını belirtip “Yarısı Bizden” kampanyasına katılım koşullarını sosyal medya paylaşımıyla 20 soruda duyurdu.

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

Afyonkarahisar esnafının kira çıkmazı!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaflar, kiralardan dert yandı. Dükkanlarını kapatma ihtimali olduğunu belirten esnaflar, kira ödemelerinde zorlandıklarını dile getirdi.

Genyap Link Kağıthane'de teslime kadar kira desteği!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de hayata geçirilen Genyap Link projesinde teslime kadar kira desteği kampanyası başlatıldı.

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

İzmir'de deprem seferberliği: 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki deprem sonrasında, afetten etkilenen vatandaşların yaralarını sarmak için bütün birimleriyle seferber oldu. Deprem sonrasında başlatılan “Bir Kira Bir Yuva” kampanyası kapsamında 42.6 milyon TL kira yardımı toplandı.

Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi!

İzmir'de evlerini kaybeden depremzedeler için başlatılan ve 42 milyonu aşan bağış toplanan Bir Kira Bir Yuva kampanyası sona erdi. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 42 milyon TL'yi aştı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında  evlerini kaybeden depremzedeler için başlatılan 'Bir Kira Bir Yuva’ kampanyasına yapılan destek 42 milyon TL'yi aştı. 

İBB'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev destek! 

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına İBB iştirak şirketlerinin yaptığı bağış ile 120 ailenin 1 yıllık kirasını karşılandığını açıkladı. 

Afyonkarahisar kira kampanyası Haberi

Afyonkarahisar kira kampanyası

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı Erenler Mahallesi'nde bulunan apart, yurt ve dairelerin kira ödemelerinin ertelenmesi için "Afyonkarahisar-öğrenci el ele daha sağlıklı ve güçlü gelecek günlere" isimli yeni bir bir kampanya başlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Erenler Mahallesi Muhtarı Hasan Çavlan öncülüğünde başlatılan kampanyayla ilgili rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirdiği basın toplantısında yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle birçok öğrencinin kira ödemeleri konusunda sıkıntı yaşadıklarına ilişkin serzenişlerinin olduğunu söyledi. YÖK'ün aldığı kararla uzaktan öğretime geçildiğini dile getiren Karakaş, karardan sonra  öğrencilerin, barındığı apart, yurt ve evlerini terk ederek memleketlerine döndüğünü dile getirerek, öğrencilerden özellikle ev, apart ve yurtlarının kira ödemeleriyle ilgili yardım edilmesi konusunda mesajlar aldığını dile...