01 / 05 / 2024

afyonkarahisar merkez çetinkaya mahallesi toki

afyonkarahisar merkez çetinkaya mahallesi toki

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 88 adet konut kura ile satışa sunulacak.TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi kura çekimi yarın.

Belediyeden satılık 4 iş yeri!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Merkez Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan dört adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yerlerinin alanları 117 metrekare ve 118 metrekare olarak belirtildi.

O ildeki 8 adet arsa satışa çıkıyor! Arsa alacaklara Kasım fırsatı! 

Afyonkarahisar Merkez'de yer alan 8 adet arsa 15 Kasım'da satışa sunuluyor. Peki Afyonkarahisar Merkez'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 2 adet 4+1 konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Çetinkaya Mahallesinde yer alan 2 adet 4+1 konutu satıyor. Peki Afyonkarahisar'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Belediye o ilde asma katlı dükkan satacak! İhalesi 7 Haziran'da!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Ali Çetinkaya Mahallesi'nde yer alan asma katlı dükkanı satışa çıkardı.

TOKİ Afyonkarahisar Merkez’de 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

O ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle arsa, ham toprak ve tarlalar satılıyor! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Afyonkarahisar Merkez'de 43 adet gayrimenkul satılıyor. Gayrimenkuller arasında arsa, tarla ve ham topraklar yer alıyor. İşte o satışla ilgili merak edilen ayrıntılar...

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

Afyonkarahisar Milli Emlak'tan satılık 47 gayrimenkul!

Afyonkarahisar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesinde yer alan 47 gayrimenkulü satıyor...

Mustafa Duman, Merkez Bankası'nın yeni Başkan Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya'nın görevine son verildi, yerine Mustafa Duman getirildi.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

afyonkarahisar merkez çetinkaya mahallesi toki Haberi

afyonkarahisar merkez çetinkaya mahallesi toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi ‘nde 88 adet konut satışa sunulacak. Projede başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödeniyor. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Afyon Çetinkaya Mahallesi Evleri başvuruları 20 Mayıs - 4 Haziran 2015 tarihleri arasından yapıldı.


Daire tipleri 3 oda 1 salon olarak belirlenen Afyonkarahisar Çetinkaya Mahallesi Evleri fiyatları 128 bin 768 TL ile 157 bin 360 TL arasında değişiyor.


Başvuru işlemleri T.C.Ziraat Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından kabul edildi. TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi kura çekimi yarın saat 10.00'da gerçekleşecek. 

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi satış duyurusu için tıklayın
TOKİ Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi fiyat listesi için