10 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Merkez Kanlıca TOKİ kura çekimi nerede

Afyonkarahisar Merkez Kanlıca TOKİ kura çekimi nerede

TOKİ Afyon Merkez Kanlıca emekli kura çekimi bugün yapılıyor. Daire fiyatlarının 87 bin TL'den başladığı projede peşinat olarak minimum 9 bin 700 TL alınıyor.

Belediyeden satılık 4 iş yeri!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı, Afyonkarahisar Merkez Eşrefpaşa Mahallesi'nde yer alan dört adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan iş yerlerinin alanları 117 metrekare ve 118 metrekare olarak belirtildi.

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ Afyonkarahisar Merkez’de 608 bin TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Merkez ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Merkez Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Sinpaş GYO Kanlıca arsalarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO, İstanbul Beykoz Kanlıca'da yer alan arsalarına ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki arsaların değeri ne kadar oldu? 

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi açıldı!

Arman Tekstil Turizm Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kanlıca Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Ateş tarafından açıldı.

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

TOKİ Afyonkarahisar'da 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Yeni eğitim yatırımları için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Afyonkarahisar merkez ve Sandıklı'da 2 yeni okul inşa etmek için start verdi.

Afyonkarahisar Merkez'de 16.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi, Akçin Mahallesi 477 Ada 4 parselde yer alan gayrimenkulü 16 milyon 578 bin 786 TL'ye satıyor...

Sinpaş GYO Kanlıca arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Beykoz İlçesi Kanlıca Mahallesinde yer alan 2 adet arsa ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Afyonkarahisar'da 9.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Afyonkarahisar İcra Dairesi, Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan fabrikayı 9 milyon 234 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 5 Ekim'de gerçekleşecek.

TOKİ Afyonkarahisar Merkez 496 konut ihalesi yarın!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi 496 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Afyonkarahisar'a 496 yeni konut müjdesi!

Afyonkarahisar Merkez Çetinkaya Mahallesi 496 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 20 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Afyonkarahisar'da 368 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Merkez'de 368 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Mayıs tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar Merkez Kanlıca TOKİ kura çekimi nerede Haberi

Afyonkarahisar Merkez Kanlıca TOKİ kura çekimi nerede

TOKİ Afyon Merkez Kanlıca Mahallesi Evleri başvuruları tamamlandı. Projede yer alan 300 konut emeklilere özel olarak satılıyor. 


TOKİ Afyon Merkez Kanlıca emekli kura çekimi Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Atatürk Kongre Merkezi’nde, bugün saat 10.00'da gerçekleşecek. 


75 metrekarelik 2+1 olarak tasarlanan Afyon Merkez Kanlıca TOKİ Konutları fiyatları 87 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 238 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. 


Afyon TOKİ Kanlıca Evleri için yüzde 12 veya yüzde 20 peşinde; kalan bedel 180 ay veya 240 ay vadelendiriliyor. Projede 9 bin 700 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 


Satış duyurusu için