02 / 05 / 2024

Afyonkarahisar Millet Kıraathanesi

Afyonkarahisar Millet Kıraathanesi

Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Kütüphanesi içerisinde oluşturulan "Millet Kıraathanesi" hizmete açıldı.

Hem KDV hem de emlak vergisinden muaf arsa arayanlara Haziran 2023 müjdesi! Bu tarihi kaçırmayın!

Afyonkarahisar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Afyonkarahisar Karaarslan Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Afyonkarahisar Kızılören’de ayda 2.280 TL’ye ev sahibi olun!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları hala merak edilmekte. TOKİ Afyonkarahisar’ın Kızılören ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Afyonkarahisar Kızılören Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

İdlib'de 35 bin konut inşa edildi!

Millet Kütüphanesi'nde 'Kütüphane Söyleşileri'nin ikincisine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'de Türkiye tarafından inşa edilen konutlar hakkında açıklamalarda bulundu.

TOKİ'den İskenderun'a yeni millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İskenderun'da inşa edeceği millet bahçesi, sosyal donatı alanlarıyla, yeşiliyle, millet kıraathanesiyle, yürüyüş parkurlarıyla, dinlenme ve piknik alanlarıyla doğa ile iç içe, yepyeni bir sosyal yaşam alanı hayata geçiriyor.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 2021 tarihinde gerçekleştiriliyor.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi 15 Şubat'ta!

Afyonkarahisar İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Şubat 201 tarihinde yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Bahçesi 4 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Afyonkarahisar ili, Sandıklı ilçesi, Hisar ve Sazak Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Aralık 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Afyonkarahisar Millet Kıraathanesi Haberi

Afyonkarahisar Millet Kıraathanesi

Afyonkarahisar'da Gedik Ahmet Paşa Kütüphanesi içerisinde oluşturulan "Millet Kıraathanesi" açıldı.

Milliyet'te yer alan habere göre, açılışa Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, daire müdürleri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Afyonkarahisar'da yeni bir anlayışın devreye girdiğini dile getiren Vali Tutulmaz, kıraathanenin açılışında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Her zaman kitap okuyalım ve kitaplarla haşır neşir olalım. Okuyamıyorsak bile onları başucumuzda tutalım. Onların ara sıra sayfalarını karıştıralım, diyoruz. Çünkü geleceğimiz bizim hayal kurmamıza bağlı, geleceğimiz bizim kurduğumuz hayalleri faaliyete geçirmemize bağlı.

Hayal kurabilmemiz için de kitap okumamız gerekiyor. Kitap okumanın illaki belirli konularda olması gerekmiyor. Okuyun, ne okursanız okuyun. Okudukça hayalleriniz genişleyecek, olaylara bakış açınız genişleyecek ve bu da ileride hem...