05 / 07 / 2024

Afyonkarahisar yolu

Afyonkarahisar yolu

Kocatepe-Serban yoluna yüz bin metrekarelik parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen İGM Başkanı Salih Sel, işin bitimi ile birlikte Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını söyledi.

Afyonkarahisar'da 'Tapulu arazim' diyerek yolu trafiğe kapattı!

Afyonkarahisar'da bir kişi, üç köy ve 5 yıldızlı otelin kullandığı yolu, tapulu arazisinden geçtiği gerekçesiyle beton dökerek tel örgü ile kapattı.

Afyonkarahisar-Antalya yolu 40 kilometre kısalacak!

Kocatepe-Serban yoluna yüz bin metrekarelik parke taşı döşeme işini yerinde inceleyen İGM Başkanı Salih Sel, işin bitimi ile birlikte Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını söyledi.

Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yol seneye tamamlancak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Ak Parti Afyonkarahisar 5.olağan il kongresinde müjdelenen Şuhut-Afyonkarahisar arası bölünmüş yolu ile alakalı çalışmalar tamamlandı.

Afyonkarahisar-Kütahya yolu açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Dinar-Dazkırı-Sandıklı-Keçiborlu ve Afyonkarahisar-Kütahya bölünmüş yolları açılış törenine katıldı.

Afyon-İzmir yolu ulaşıma kapandı!

Afyonkarahisar'da akşam başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Ekipler, İzmir rampası mevkisinde ve güzergahında yolu tekrar trafiğe açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Antik Frig Yolu turizme ivme katacak!

Antik Frig Yolu 3 kentin işbirliği ile yeniden canlandırılıyor. Hizmete açılan 500 kilometrelik Frig Yürüyüş Yolu’nun Eskişehir, Afyonkarahisar ve Kütahya’da termal turizmi de canlandırması bekleniyor.

Frig Vadisi'ni yürüyerek keşfetmeyi sağlayan "Frig Yolu" tamamlandı!

Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir illerini kapsayan Frig Vadisi'ndeki tarihi ve doğal güzellikleri yürüyerek ve bisikletle keşfetmeyi sağlayacak 'Frig Yolu' tamamlandı. Bu yolla birlikte tarihi ve kültürel bir gezi sağlanacak..

Yalova Yolu ile İzmir Yolu yeni yol çalışmasıyla yakınlaşacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha ulaşılabilir bir kent olması hedefiyle, Yalova Yolu ile İzmir Yolu’nu daha da yakınlaştıracak olan 30 metrelik yolun kısa süre sonra hizmete açılacağını söyledi

Kabe'nin döşemelerinde Afyonkarahisar mermeri kullanılacak!

Son zamanlarda dikkat çeken Afyonkarahisar mermeri, Kabe'nin döşemelerinde kullanılacak...

Türk Hava Yolları, yılın en iyi hava yolu şirketi seçildi!

Air Transport News Dergisi, hava yolu şirketi ödülüne (2013 Air Transport News Awards) THY'yi layık gördü

Eviya Gayrimenkul Sancaktepe bisiklet yolu projesine sponsor!

Eviya Gayrimenkul, Sancaktepe Belediyesi’nin bisiklet yolu projesine tanıtım sponsoru oluyor! Proje, 10 Mart 2013 Pazar günü saat 13.00 ila 16.00 arasında Sevenler Caddesi Kent Parkı’nda düzenlenecek bisiklet şenliği ile duyuruluyor…

Niğde Çevre Yolu 20 Şubat'ta açılacak!

Ulaştırma Bakanı Yıldırım, Niğde Çevre Yolu'nun açılışını 20 Şubat Çarşamba günü yapacaklarını söyledi.

Afyonkarahisar'da satılık arsa: 43 milyon 996 bin 935 liraya!

Afyonkarahisar Belediye Başkanlığından: Afyon'da bulunan 29 bin 331 metrekare alana sahip arsa 27 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Afyonkarahisar yolu Haberi

Afyonkarahisar yolu

İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Salih Sel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Emin İpek Kocatepe-Serban yol yapım çalışmalarını yerinde incelediler. Yüz bin metrekarelik alanı kapsayan işin ihale bedelinin KDV dahil 3 milyon 30 bin liraya mal olacağı kaydedildi.


İGM Başkanı Salih Sel, Kocatepe-Serban yol çalışması alanının Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nde olduğunu kaydetti. Bu yol yapıldıktan sonra Afyonkarahisar'ı Antalya'ya bağlayan mesafenin yaklaşık 40 kilometre kısalacağını vurgulayan Sel; "Bu bölge de vatandaşların ikamet ettikleri evler, çiftlikler var. Yaz döneminde tozdan, kış döneminde ise çamurdan parke taşı döşenmesi ile kurtulmuş olacaklar. Bilindiği üzere bu yolda kışın ulaşım sıkıntılıydı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü İl Özel İdaresi’ne ihale yapımı için gerekli aktarımı yaptı. Şu...