02 / 05 / 2024

Afyonkarahisarda inşaat atıklarının kaldırımlamıs çalışmaları

Afyonkarahisarda inşaat atıklarının kaldırımlamıs çalışmaları

Afyonkarahisar' ın Bolvadin ilçesinde, belediye ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde izinsiz bırakılmış inşaat atıkları kaldırılmaya başlandığı bildirildi. Görüntü kirliliğinden kurtulmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor...

İnşaat sektörünü 2024'te zor günler bekliyor!

Özel tüketimi azaltmaya yönelik atılan adımlar ve maliyet artışları inşaat sektörünü olumsuz yönde etkiledi. 2024 yılında da inşaat sektörünü zor günlerin beklendiği belirtildi.

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik!

Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31623 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

Güneş paneli teşviki inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Hükümetin, çatılardaki güneş paneli kurulumunu teşvik için düğmeye basması inşaat sektörünü de heyecanlandırdı. Müteahhitler, bu durumun konut satışlarını olumlu etkileyeceğini düşünüyor.

Kartepe'de inşaat atıkları geri dönüşüyor!

KARTEPE Belediyesi, ilçe halkını sağlam ve kullanışlı yollara kavuşturmak üzere çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda inşaat atıkları geri dönüştürülüyor..

2017 inşaat sektörünün altın yılı olacak!

Türkiye inşaat sektörünün platformlarından biri olan Marka Şehirler Zirvesi 2017, İstanbul’a gelen birçok sektör profesyonelini aynı çatı altında buluşturdu.

Slovenya'da inşaat atıkları geri dönüşüyor!

Slovenya'da inşaat sektörü döngüsel ekonomiyle buluştu. Bölgede, inşaat sektöründen kişi başına 2 ton atık çıkarılıyor.

Kilyos Sahili inşaat atıklarıyla doldu!

İstanbul'un az sayıdaki sahillerinden biri olan Kilyos Sahili çöplüğe döndü. Sahile atılan inşaat atıkları büyük kirliliğe neden oldu.

Sicil affı inşaat sektörünü canlandıracak!

Kredi ile ev alacak olan bazı vatandaşların bankalarda sicil sorunuyla karşılaştıklarına dikkat çeken Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Başkanı Süleyman Akbıyık, sicil affının inşaat sektörünü canlandıracağını söyledi.

Petrol ülkelerindeki ekonomik sıkıntılar Türk inşaat sektörünü tehdit ediyor!

Emtia fiyatlarının düşmesi ile petrol ihracat eden ülkelerdeki ekonomik darboğaz, inşaat sektörünü tehdit ediyor. Bunun yanı sıra Orta Doğu'daki karışıklıklar ile AB ekonomilerindeki dalgalanmalar da diğer tehdit unsurları olarak görülüyor.

İnşaat ve hafriyat atıklarının depolandığı alanlar işletilemeyecek!

Büyük şehirlerde oluşan inşaat, hafriyat ve yıkıntı atıklarının depolanması ve bu alanların işletilmesi, rant kapısı oldu. Danıştay, belediyelerin bu alanları 3. kişi veya şirketlere devretmesine izin veren düzenlemeyi iptal etti.

Antalya Eski Lara Mahallesi'nde inşaat artıkları çevreyi rahatsız ediyor!

Çevreye moloz bırakmak, inşaat atıklarını çöpe dökmek yasak. Aynı zamanda çok ciddi para cezaları olan bu suçla ilgili olarak Eski Lara Caddesi üzerindeki molozlar çevre sakinlerini çileden çıkardı.

Mersin'de inşaat atıkları temizlendi!

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi ekipleri, Okan Merzeci Bulvarı civarındaki boş arazilere dökülen inşaat atıklarını ve çöpleri bir haftada temizledi.

Afyonkarahisarda inşaat atıklarının kaldırımlamıs çalışmaları Haberi

Afyonkarahisarda inşaat atıklarının kaldırımlamıs çalışmaları

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, belediye ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde izinsiz bırakılmış inşaat atıkları kaldırılmaya başlandığı bildirildi.


Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, belediye ekipleri tarafından ilçenin çeşitli bölgelerinde izinsiz bırakılmış inşaat atıkları kaldırılmaya başlandığı bildirildi. Bolvadin Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, ilçede yıkım ve inşaat yapımı dolayısıyla meydana gelen birikintilerin oluşturduğu pislik ve görüntü kirliliğinden kurtarmak amacıyla yapılan çalışmaların aralıksız devam etmekte olduğu belirtildi.



Anayurt...