04 / 05 / 2024

Aga Ray Demiryolu İnşaat nerede

Aga Ray Demiryolu İnşaat nerede

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu.

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Yapıray Demiryolu İnşaat Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan Şubesi 20 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Yurdakul tarafından açıldı. 

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı yenileme projesi başladı!

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti işbirliğiyle gerçekleştirilen proje kapsamında yenilenecek demiryolu hattının ilk ray sökümü, Samsun'da yapıldı.

TÜMOSAN demiryolu projelerine ortak olacak!

Traktör ve dizel motor üreticisi TÜMOSAN; tren, hızlı tren ve demiryolu ekipmanlarının üretimi, satışı ve bakımı için yurtiçi veya dışında şirketlerle ortak proje veya girişim konusunda görüşmeler yapma kararı aldığını açıkladı.

Ray J, Kim Kardashian'a komşu oluyor!

Cuma günü Hidden Hills adlı bölgeye gidip evi gezen Ray J’in, 2.7 milyon dolarlık (yaklaşık 6 milyon TL) bir teklif sunduğu söyleniyor. 3 tane at ahırı bulunan ev, Kardashian ve West’in evinden 8 ev uzaklıkta bulunuyor.

Erol Günaydın: Lojistik maliyeti demiryolu ile düşer!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Çanakkale Köprüsü üzerine demiryolu hattı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, "Arkadaşlarıma talimat verdim. Çanakkale Köprüsü üzerinden bir demiryolu hattı geçirmeyi planlıyoruz" dedi...

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı!

Türkiye'nin en uzun demiryolu tünelinin 250 metresi açıldı. Adana-Gaziantep-Malatya konvansiyonel hattı üzerinde bulunan Bahçe-Nurdağı ilçeleri arasında inşa edilen çift tüp geçit için toplam 20 bin 800 metre tünel kazılacak.

Yıldıray Sapan: Turizm Ticaret Odaları kurulmalı!

CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Türkiye ekonomisinin en önemli dinamikleri arasında yer alan turizm sektörüne yönelik acil düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi ve Turizm Ticaret Odaları kurulmalı dedi..

Eskişehir ile Antalya arası demiryolu hattı geliyor!

Antalya'nın 100 yıllık demiryolu hayali startı verilen Eskişehir- Antalya hattı ile gerçek oluyor. Bölge iş dünyası komşu illerdeki OSB'lerin yüklerinin Antalya Limanı'na ulaştırılması için "Baladız-Keçiborlu" hattının öncelikle bitirilmesini istiyor.

12 yılda 1.895 kilometre demiryolu hattı yapıldı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, “2002'de AK Parti iktidara gelene kadar yaklaşık 40 yıl yeni bir demiryolu hattı açılmamıştı. Şimdi 2002'den bu yana bin 895 kilometre demiryolu hattı yapıldı” dedi.

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Yapı İnşaat Mimarlık Dekorasyon ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aydın Bulut tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Eskişehir-Antalya Hızlı Demiryolu Projesi'ne başlanacak!

Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı'nın Antalya'yı, İstanbul ve Kapadokya'ya bağlaması planlanan Eskişehir-Antalya Hızlı Demiryolu Projesi'ne start vermesi Antalya iş dünyasında sevinçle karşılandı.

Aga Ray Demiryolu İnşaat nerede Haberi

Aga Ray Demiryolu İnşaat nerede

Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Elif Yaşin tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Gökçay Sokak'ta kuruldu. 


Aga Ray Demiryolu İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Raylı sistemler ile ilgili her türlü inşaat, proje ve danışmanlık işleri yapmak,raylı sistemlerde kullanılan her türlü malzemenin üretimini yapmak, imal edilen mamülleri satmak, depolamak, pazarlamak ve ihraç etmek 2)Demiryolu inşaat işleri yapmak, bakım onarım ihalelerine iştirak etmek, her türlü demiryolu altyapı ve üstyapı proje işlerini ve uygulamalarını yapmak, demiryolu üstyapı ileri sinyalizasyon ve haberleşme işleri ile elektrifikasyon işlerinin uygulamasını yapmak, demiryolu malzemelerinin üretilmesi ve bunların pazarlanması işleri ile ithalatını ve ihracatını yapmak, demiryolu inşaatı ve işletmesi, alt yapı üst yapı sinyalizasyonu, kataner,makas,...