27 / 04 / 2024

ağaç ev tasarımları

ağaç ev tasarımları

Ağaç tomruklarından ya da bunları keserek elde edilen keresteler kullanılarak yapılan ağaç evlerden görmüşsünüzdür. Fakat bu proje ağaç ev mantığını tamamen değiştiriyor. Peki siz oturma odanızdan bir ağacın geçmesine ne derdiniz?

Bakan Işıkhan'dan ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Emeklilik yasasında son dakika gelişmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Bağ-Kur emeklilik düzenlemesi ve ev kadınlarına prim desteği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki Ev hanımlarına emeklilik yasası ne zaman çıkıyor? İşte detaylar...

Ev hanımlarına emeklilik şartlarında son durum ne? Emeklilik hakkı ne zaman başlayacak? 

Ev hanımlarının emeklilik şartlarına ilişkin gelişmeler merakla bekleniyordu ve sonunda Bakan Vedat Işıkhan'ın konuyla ilgili açıklamaları geldi. Ev hanımlarına yönelik emeklilik düzenlemesi gündemde yerini aldı ve milyonlarca ev hanımı bu konu hakkında gelecek açıklamayı merakla bekliyordu.

Ev hanımlarına müjde! Emeklilik kapısı açıldı! Çalışmayan ev hanımları nasıl emekli olabilir?

Uzun yıllar gündemde olan çalışmayan ev hanımları için emeklilik kapısı açıldı. Son zamanlarda yapılan yeni düzenlemeler ile çalışmayan ev hanımları da emekli olabilecek. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? İşte detaylar...

Ev hanımları müjde! Devlet hem prim hem de yıpranma desteği verecek, emeklilik kapısı sonunda açılıyor!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesinden yararlanamayanlar için kısmi emeklilik formülü gündemde yerini aldı. Konuyu değerlendiren Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, ev hanımlarının da emeklilik fırsatının detaylarını açıkladı. 

Ev hanımlarına yönelik 3.700 TL destek ödemeleri başvuru şartları ve detayları!

Ev hanımlarının yükünü hafifletmek için önemli bir adım atılıyor. Milyonlarca ev hanımı için düzenlenen destek ödemeleriyle ilgili detaylar sonunda açıklandı. Ev hanımlarına yönelik sağlanacak olan destek ödemesi tutarı 3.700 TL olacak. İşte destek ödemesi için gereken başvuru şartları...

Aile Bakanlığı müjdeleri kadar sevindirecek. Ev hanımlarına 1000 TL müjdesi

Seçimlerin geçmesinin ardından hükümet cephesinden seçim vaatleri konusunda harekete geçilmeye başlandı. Ev hanımlarına en az Aİle Bakanlığı ödemeleri kadar sevindirecek bir haber geldi. İşte detaylar...

Ailelere ev hanımlarına emeklilik hakkı ve 8.500 TL vatandaşlık maaşı müjdesi! Başvuru şartları açıklandı

AK Parti üyesi Numan Kurtulmuş, ev hanımlarına emeklilik hakkı ve vatandaşlık maaşı konularında önemli açıklamalarda bulundu. Her aileye en az 8.500 TL maaş bağlanacağını belirten Kurtulmuş, başvuru şartlarının detaylarını paylaştı.

Devletten büyük jest! Ev hanımları artık maaşa bağlandı.. Aylık işte bu kadar alacaksınız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusunu yaptığı ve büyük bir sevinçle karşılaşılan destek ödemesinin detayları merak ediliyor. Ev hanımlarına destek projesi kapsamında ev hanımlarına maaş bağlıyor!

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları netleşti! Ev hanımlarına erken emeklilik, 150 bin TL faizsiz kredi imkanı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Aile Koruma Kalkanı Programı’nın detayları merak edilirken, konuyla ilgili detaylar da netleşti. Ev hanımlarına emeklilik müjdesi verilirken, faizsiz kredi desteği de duyuruldu.

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

Ev hanımlarına müjdeli haber! Prim desteği geliyor

Ev hanımlarına prim desteği de sağlanacağı belirtilen beyannamede emeklilik yaşının çocuk sayısına göre aşağı çekileceği ve devletin yıllık prim desteğinin yıllık 12 bin 804 lira olacağı belirtiliyor. İşte tüm detaylar...

Hükümetten ev hanımları için tarihi adım! 12.000 TL maaş bağlanacak! İşte şartlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. Bu beyannamede ev hanımlarının emeklilik durumu da yer aldı. İşte detaylar!

ağaç ev tasarımları Haberi

ağaç ev tasarımları

Ağaç tomruklarından ya da bunları keserek elde edilen keresteler kullanılarak yapılan ağaç evlerden görmüşsünüzdür. Fakat bu proje ağaç ev mantığını tamamen değiştiriyor. A.Masow tarafından dizayn edilen cam evin, Kazakistan'ın Almaty dağlarında büyük bir ağacın etrafında inşa edilmesi planlanıyor. Peki siz oturma odanızdan bir ağacın geçmesine ne derdiniz?



Özellikle ormanın bol olduğu insanı nemden koruyan, uzun süre bakım gerektirmeyen, psikolojik olarak rahatlamasını sağlayan, doğal sağlıklı bir ortamda bulunan evlere farklı bir bakış gelebilir. Dizayn edilen saydam evde spiral merpenler, mutfak ve bir de banyo bulunuyor. Bazı çevreler, böyle bir mimari tasarım ne kadar güzel bir manzaraya sahip olsa da yaygınlaşması ağaçları hapsetmek anlamına geleceğini savunuyor.