28 / 04 / 2024

ağaoğluna jcr yatırım notu

ağaoğluna jcr yatırım notu

Japon kredi derecelendirme kuruluşu olan JCR, Ağaoğlu Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Akdeniz İnşaat ve Eğitim Hizmetleri A.Ş.’yi yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirdi...

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Ertaç, Başak Balaban ve Rana Anıl ortaklığında kuruldu.

Altına yatırım yapacaklar hemen koşsun. Ne çeyrek ne de gram. Bunu alan paraya para demeyecek

Altına yatırım yapmayı seven vatandaşlar altında hangilerinin alınması gerektiğini merak ediyor. Vatandaşların altında şaşmaması gereken bir yatırım aracı hakkında analistlerden flaş açıklama geldi.

İslam Memiş açıkladı! Buna yatırım yapan servetini ikiye katlayacak! Herkes bunu konuşacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş öyle bir yatırım aracı açıkladı ki, buna yatırım yapanların servetlerini katlayacağını söyledi. Herkes bunu konuşacak...

Ünlü uzman açıkladı: 2023’te yatırım araçlarının kralı ne olacak, hangisi yüzde 400 kazandıracak?

Finansal yatırımcılar, 2023’te hangi alanda yatırım yapacaklarını araştırırken, adını sıkça duyduğumuz bir uzmandan bu konuda ilginç yorumlar geldi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş altının rekor kıracağı tarihi açıkladı! Güvenli yatırım şeklini duyurdu

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın rekor kıracağı tarihi açıklarken, “Güvenli liman” dediği yatırım şeklini duyurdu. İşte detaylar…

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Tim Cook, kripto paraya yatırım yaptı!

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook yaptığı açıklamada kripto para yatırımı yaptığını söyledi.

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi'nde gayrimenkulde dijital çağ konuşulacak!

Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 2021’de tema, Dijital Çağ olarak belirlendi. Gayrimenkul Yatırım Zirvesi 24-25 Haziran'da gerçekleştirilecek.

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Bu haberi okumadan gayrimenkul yatırımı yapmayın!

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar için iki seçenek bulunuyor. Biri evi direk satın almak diğeri ise arsa satın alıp üzerine ev inşa ettirmek. Peki, hangi yatırım daha doğru tercih? İşte detaylar...

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son 18 yılda Tekirdağ'a 23 milyarlık yatırım yaptık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada son 18 yılda Tekirdağ'a 23 katrilyon, bugünkü rakamla 23 milyarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

ağaoğluna jcr yatırım notu Haberi

ağaoğluna jcr yatırım notu

Ağaoğlu, Ataşehir'de hayata geçirilen İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin altyapı inşasını yürütüyor. 



Japonlardan Ağaoğlu'na yatının için yüksek not Büyüme etkili oldu Japon kredi derecelendirme kuruluşu JCR, Ağaoğlu bünyesindeki Akdeniz İnşaat'ı yüksek derecede yatırım yapılabilir kategoride değerlendirerek, uzun vadeli ulusal notunu BBB+'dan A-'ye, kısa vadeli ulusal notunu A-2'den A-l'e yükseltti. JCR açıklamasında, "Grubun 2013'te büyümesini sürdürmesi, satış hacmindeki yükseliş, yabancı yatırımcıların artarak süren ilgisi, uzun-kısa vadeli notların artışının temel dayağı oldu" denildi. 

Yükseliş tesadüf değil Ağaoğlu Grup İcra Başkanı (CEO) Hasan Rahvalı, Akdeniz İnşaat'm hızlı yükselişinin tesadüf değil, belirlenen stratejiler sonucu olduğunu belirtti. 

Rahvalı, "Orta vadede Maslak 1453 ve İstanbul Uluslararası Finans Merkezi gibi mega projelerden sağlanan kaynaklar, enerji ve turizm yatırımlarına yönlendirilecek. Yeni konut projelerimizse bünyemizdeki arsa stoğu üzerinde geliştirilecek ve krediler minimum...