02 / 05 / 2024

age inşaat patronu Atilla Önen

age inşaat patronu Atilla Önen

AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Önen kimdir? Yüksek Mühendis olan Atilla Önen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Atilla Önen...

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

AGE İnşaat'ın geçici mühleti 3 ay uzatıldı!

AGE İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi'nin konkordato davasında yeni bir gelişme yaşandı. AGE İnşaat'ta 3 ay geçici mühlet verildi. 

Doğanlar Holding 2021'de inşaat sektörü için 600 milyon TL bütçe ayırdı!

Doğtaş ve Kelebek'in patronu Davut Doğan, 2021 yatırımları içerisinde inşaat sektörü olduğunu dile getirerek bu alanda 600 milyon TL bütçe ayrıldığını belirtti. 

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Manisa'da inşaat işçisiydi! Hibe desteğiyle patron oldu

Manisa'da inşaat işçisi olarak çalışan Abdullah Ecevet, "Besi Sığırcılığı Projesi" kapsamında devletten hibe desteği alarak, kendi işinin patronu oldu.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Emrullah Turanlı: Kadıköy Belediyesi kamu alanına kaçak inşaat yaptı!

Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı, ‘Four Winds’ projesinin yanında kamuya yeşil alan olarak terk ettikleri arazide Kadıköy Belediyesi’nin kaçak inşaat yaptığını belirtti.

Kapıcıoğlu İnşaat'ın ikinci projesi Maslak'a!

Dünyagöz Hastaneleri'nin patronu Eray Kapıcıoğlu, inşaat sektörüne de yatırım kararı aldı. Maltepe'de lüks bir projeye başlayan Kapıcıoğlu, 290 dairelik Sahilada'ya 100 milyon dolar yatıracak. Sonraki proje ise Maslak'ta olacak

Dünyagöz Hastaneleri, Sahilada projesiyle inşaat sektörüne giriyor!

Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun patronu Eray Kapıcıoğlu’nun inşaat şirketi, Maltepe’de ‘Sahilada’ adında projeye başlıyor. 290 rezidansın bulunduğu Sahilada projesi, denize ve rekreasyon alanına yakınlığıyla dikkat çekiyor.

Age İnşaat cirosunu artıracak!

Ağırlıklı altyapı inşaatları müteahhitliği olmak üzere, inşaat, enerji üretimi, enerji ticareti ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Age Holding, 2015 yılı sonunda 1 milyar dolar ciro bekliyor.

Uğur Dumankaya inşaat sektörü hakkında uyarıda bulundu!

Dumankaya İnşaat’ın patronu Uğur Dumankaya, son yıllarda her isteyenin inşaat sektörüne girmesiyle şehirlerin kimliklerinin kaybolduğuna işaret ederek, bunun faturasının büyük olacağı uyarısında bulundu.

Bülent Bozkurt inşaat sektörüne girdi!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren sağlık sektörü firmalarından Baycan Medikal'ın patronu Bülent Bozkurt inşaat işine de girdi. Kartepe Acısu'da kendi yeri olan 5 bin 600 metrekare alana fabrikanın yapımına başladı.

Acun Ilıcalı Levent'teki şirketine kaçak inşaat mı yaptı?

Medya patronu Acun Ilıcalı'nın şirket binasına 126 metrekare kaçak ilave inşaat yaptığı iddia edildi. İnceleme yapan yerel ve il belediyesi dava açtı. Ilıcalı'nın 5 yıla kadar hapsi istendi.

age inşaat patronu Atilla Önen Haberi

age inşaat patronu Atilla Önen

Atilla Önen kimdir?

Atilla Önen; AGE İnşaat ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanıdır. Yüksek Mühendis olan Atilla Önen,  1995 yılında bir firma kurdu. 


Firmanın kurulması ile birlikte, O firmayla konut sektörüne proje kontrolörlüğü, inşaat ve taahhüt işleri yaparak girdi. 


1974 yılında ise Eczacı Güner Adlı ve ekonomist Behiç Küpeli ile birlikte ortak olarak AGE İnşaat firmasını hayata geçirdi.


AGE İnşaat projeleri:

2392 adet konut ve sosyal konut inşaatları, 3 adet endüstriyel tesis ve fabrika inşaatları, Akşehir ili, Çeşme Alaçatı ilçelerinin altyapı işleri ile İstanbul Halkalı'da 4000 adet toplu konut inşaatının altyapı işlerini, 3 adet baraj ve 13 adet tarımsal amaçlı sulama inşaatları işlerini, 1 adet karayolu inşaatı ile 1 adet ham petrol boru hattı inşaatı, 2 adet dekapaj inşaatı ve muhtelif adet iş merkezi...