29 / 04 / 2024

Agency Gayrimenkul adres

Agency Gayrimenkul adres

Agency Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi, Hayrettin Dönmez, Sedat Karakütük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım'da kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar tarafından kuruldu.

Yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktör!

Big Property Agency Pazarlamadan Sorumlu Kurucu Ortağı Behzat Şimşek, yabancıların Türkiye'den gayrimenkul almasında etkili olan 6 faktörü anlattı.

Gayrimenkul satışlarında ibre yükselişi gösteriyor!

Gayrimenkul sektörünün yükselişi sürüyor. Konut satışlarında 2016 Mart ayına göre Mart 2017’de yüzde 10 artış gözlendi. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, “Mart ayında 128 bin 923 konut satıldı. . Bu hareketliliğin sürmesini bekliyoruz” dedi.

Gayrimenkul sektörü hız kesmiyor!

Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, “Hükümetin olumlu çalışmalarına tüketiciler de olumlu yanıt verdi. Yabancı ve gurbetçi vatandaşlara yönelik teşviklerin yanında tapu harcındaki indirim gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi.” dedi.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Ev alacaklara tapu harcı fırsatı!

Yabancılara ve gurbetçi vatandaşlara yönelik teşviklere, konutta tapu harcındaki indirim de eklendi. Agency Gayrimenkul’ün kurucu ortaklarından Yasin Tatlıdil, “30 Eylül 2017’ye kadar konutlarda ödenecek tapu harcında indirime gidildi." dedi.

Timur Nef Ataköy adres bilgileri!

İstanbul Ataköy'de hayata geçirilen Nef Ataköy projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Timur Nef Ataköy 'de konut teslimlerin Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Timur Nef Ataköy adres bilgileri...

Gurbetçilere KDV desteği sektörü hareketlendirecek!

Gurbetçi vatandaşlar için konut ve işyeri satışlarında KDV’nin kaldırılması kararının gayrimenkul sektörünü hareketlendirmesi bekleniyor. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, "Gurbetçi vatandaşların KDV avantajını iyi değerlendireceğini düşünüyorum” dedi.

Gayrimenkulde altın fırsatlar geliyor!

Gayrimenkul sektörü için 2017 yılı hareketli başladı, 240 ay vade ve faiz indirimi çalışmaları için düğmeye basıldı. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, “Dar ve orta gelirli de artık hayalindeki eve sahip olabilecek” dedi.

Agency, Avrupa'ya konut satışında ders veriyor!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki bir projenin satış danışmanlığını üstlenen Agency Gayrimenkul, Avrupa’ya konut satışında ders veriyor. Satışlarda elde edilen dövizler, Agency tarafından Türk Lirası’na çevriliyor ve Türk ekonomisine kazandırılıyor.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı 1+1 konutlar!

Yeni evliler, öğrenciler ve yabancıların tercih ettiği 1+1 konutları mercek altına alan Agency Gayrimenkul’ün kurucularından Yasin Tatlıdil, “Metropol insanının ihtiyaçları konutta trendleri belirlemeye başladı.

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Agency Gayrimenkul adres Haberi

Agency Gayrimenkul adres

Agency Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi, Hayrettin Dönmez, Sedat Karakütük tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. 


Agency Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Sanayi Anonim Şirketi iş konusu; a. Tüzel veya gerçek kişilere, yerel ve merkezi kamu kuruluşlarına, yabancı firmalara, sivil toplum kuruluşlarına ve genel olarak hizmet, finans, üretim, insan kaynakları vb. sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu şahıslar adına veya birlikte veya sadece kendi nam ve hesabına; gerek yurt içinde gerek yurt dışında her türlü projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, özellikle gayrimenkul veya gayrimenkule dayalı yatırım projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, alım-satımını, kiralamasını yapmak, pazarlamasını, danışmanlığını, acenteliğini, komisyonculuğunu yapmak, tesislerin işletimini, yöneticiliğini yapmak, yönetim planlarını hazırlamak, kat irtifakı, kat mülkiyeti kurulması işlemlerini ifa etmek, bina işletimi için gerekli hizmetleri sunmak,...