16 / 05 / 2024

ağrı çevre ve şehircilik il müdürü

ağrı çevre ve şehircilik il müdürü

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN, Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne atandı. Atama kararı bugünkü 29231 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

İş Bankası’ndan tüm müşterilerine son çağrı! Bu para hesaplara yatacak! Son tarih 31 Mayıs!

Bankalar ardı sıra kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yaptığı işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlıyor. Bu doğrultuda, bir kampanya düzenleyen İş Bankası, kampanyanın bitimine son iki gün kala son bir çağrı yaptı ve kampanya kapsamında müşterilerinin 200 TL kazanacağını duyurdu.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Murat Kurum açıkladı: 164 bin 321 bina yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 4 milyon 511 bin bağımsız bölümden oluşan 1 milyon 250 bin binanın incelendiğini belirterek, 520 bin bağımsız bölümden oluşan 164 bin 321 binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunu söyledi.

Murat Kurum: Yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı bina sayısı 118 bin!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesindeki şehirlerde 927 bin binanın incelemesini tamamladıklarını, 118 bin binanın yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı olduğunun tespitini yaptıklarını dile getirdi.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

Düzce'de ağır hasarlı binalar yıkılmaya başlandı!

İçişleri Bakanı Soylu, Düzce'deki depremden sonra yapılan hasar tespit çalışmalarına ilişkin, "369 konut acil yıkık ve ağır hasarlı. Orta hasarlı yok. Ağır hasarlı ve acil yıkık binalar bugünden itibaren yıkılmaya başlanıldı" açıklamasını yaptı.

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Demir Ağır Nakliyat Ve Vinç Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ömer Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paradıse İnşaat Ve Ağır Makine İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Malık Imran Hassan tarafından kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

ağrı çevre ve şehircilik il müdürü Haberi

ağrı çevre ve şehircilik il müdürü


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:


Karar Sayısı : 2014/1255

1 – Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve + 3600 ek göstergeli Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah BİLGİN’in atanması, 657 sayılı Kanunun 76 ncı maddesi ile 2451 sayılı Kanunun 2 nci maddesi gereğince uygun görülmüştür.

2 – Bu Kararı Çevre ve Şehircilik Bakanı...