14 / 05 / 2024

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

Mağdur ev sahiplerinden Cumhurbaşkanına çağrı: Bizi bir bürokratımız dinlerse seviniriz! 

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık taleplerini ve yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir çağrı yapıldı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a çağrı: Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır!

Müzeyyen Mağdur ev sahibi isimli kullanıcı, sosyal medya hesabından "Yüzde 25 zam sınırı helal değildir, asıl olan adaletin sağlanmasıdır" dedi ve mağdur ev sahipleri için yapılması gerekenleri sıraladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Kocaeli'de 120 bin dekar arazi tarıma kazandırıldı

Kocaeli'de çiftçilere sağlanan destekler ile 120 bin dekar arazinin tarıma kazandırılması sağlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Ağır hasarlıdan orta hasarlıya çevrilen bina herkesi şaşırttı!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ağır hasarlıdan orta hasarlıya çevrilen binanın son halini paylaştı. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı açıkladı: Atıl araziler tarıma kazandırılarak 9.5 milyar lira gelir elde edilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı atıl arazilerin tarıma kazandırılması ile  9.5 milyar lira gelir elde edileceğini açıkladı. 

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, riskli binaların kentsel dönüşüme sokulması için vatandaşlara çağrıda bulundu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir kez daha tüm vatandaşlarıma, 6 Şubat acılarını tekrar yaşamamak için eski ve riskli binalarını kentsel dönüşüme sokmaları çağrısında bulunuyorum." şeklinde konuştu.

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

Detayları da açıklandı! Depremzedeye faizsiz 10 yıl kredi çağrısı!

Asrın felaketini yaşayan 10 ilde depremden mağdur olanlara kredi verilmesi çağrısı geldi. Depremzedelere verilecek kredinin 3 yıl geri ödemesiz ve 10 yıl faizsiz olması talep edildi.

Tarıma büyük destek! Ödenen para çok ciddi boyutlarda

Türkiye'de tarımı desteklemek adına yürütülen çalışmalara devam ediliyor. Tarıma destek paketine ilişkin yeni veriler de açıklandı. Rakam ciddi boyutlarda.

Çağrı Market’te kısa sürecek olan muhteşem indirimler sizi bekliyor! Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Sevilen perakende mağazalarıyla Çağrı Market, birçok üründe kısa sürelik indirim başlattı. Pirinçten una, ayçiçeği yağından poşet çaya, ve daha birçok üründe indirimli fiyatlar raflara yansıdı. İşte, Çağrı Market 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB Haberi

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB
Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 02/06/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya AĞRI Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve AĞRI Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna...