02 / 05 / 2024

Ağrı ev yangını

Ağrı ev yangını

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan zehirlenen iki kardeş hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi...

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

14 yıllık borsacı açıkladı: Borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacak!

Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın sonsuza kadar düşeceğini düşünenler ağır yanılacağını belirterek, 3 ay sürecek yeşil sürecin başlayacağını belirtti. İşte o paylaşım...

Depremin ardından 25 bin ağır hasarlı bina mahkemelik oldu!

6 Şubat deprem felaketinin ardından 11 ilde enkaz kaldırma ve tekrar ihya çalışmaları sürüyor. AFAD’ın son verilerine göre, bölgesinde aradan geçen sürede 135 bin binanın enkazı kaldırılırken, 25 bin ağır hasarlı binanın mahkemelik olduğu belirtildi.

Elazığ'da ağır hasarlı yapıların yüzde 65'i yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ ilinde ağır hasarlı binaların yaklaşık olarak yüzde 65'inin yıkımı yapıldı.

Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı!

Son dakika aktarılan detaylara göre, depremden etkilenen Gaziantep'te ağır hasarlı binaların yüzde 55'i yıkıldı.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay ve Adıyaman'da ağır hasarlı konutların yıkımı devam ediyor.

Malatya'da 36 bin ağır hasarlı konut yıkılacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya ilinde ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Bu kapsamda Malatya'da 36 bin ağır hasarlı bina yıkılacak.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

İskenderun'da ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları 4 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde ağır hasarlı binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hızlandırıldı.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Ağrı ev yangını Haberi

Ağrı ev yangını

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçeye bağlı Uluyol Mahallesi Palamut Sokak'ta oturan anne Ayfer Bulut (38) dün gece çocukları Berat (4) ve Muhammet'i (9) uyuttuktan sonra aynı zamanda komşuları olan kayınpederinin evine gitti.


Bir süre sonra duman çıktığını görerek eve giden anne Bulut, bir koltuk ile televizyon ve kablolarında yanma meydana geldiğini ve söndüğünü gördü. Çocuklarının yattığı odaya giden Bulut, dumandan etkilenen Berat'ın yatağında, Muhammet'in de yatağın altında hareketsiz bir şekilde yattığını gördü.


Bulut ile akrabalarının bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük Berat'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Sağlık ekiplerince Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muhammet ise yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.


Olayda hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


Bu arada baba Turgut Bulut'un ise İstanbul'da olduğu...