03 / 05 / 2024

ağrı milletvekili ekrem çelebi

ağrı milletvekili ekrem çelebi

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, hükümet tarafından Ağrı’ya son 12 yılda 5.7 milyar Türk Lirası destek ve yatırım yapıldığını söyledi. Çelebi, Ağrı’ya 657 milyon TL toplu konut ve sosyal donatı yatırımı yaptıklarını belirtti...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

CHP'li Cumhur Uzun'dan İnceleme Komisyonu'na çağrı: 'Bodrum'a ihanet etmeyin'

CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Cumhur Uzun, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un da ortağı olduğu şirketin inşa edeceği otel projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu'na çağrı yaptı.

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

Ekrem İmamoğlu'ndan vatandaşlara kentsel dönüşüm çağrısı!

KİPTAŞ tarafından Güngören'de temeli atılan Doğakent kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklamalarda bulunan  Ekrem İmamoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda vatandaşlara çağrıda bulundu.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Ekrem İmamoğlu'ndan riskli yapı çağrısı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki riskli yapıların dönüşümü için "Beklemeye hiç vaktimiz yok" dedi ve mahalle sakinlerine çağrı yaptı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Bekir Başevirgen'den Soma OSB çağrısı!

CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Soma Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sürecin hızlandırılması için birlikte çalışma çağrısı yaptı.

120-125 bin bina ağır hasar görecek!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da şu ana kadar yapılan testlere göre; ‘İstanbul’da 120-125 bin binanın ‘ağır hasar alacağının’ tahmin edildiğini’ belirtti. 

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan deprem konseyi çağrısı!

İstanbul Belediye Başkanı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ Piyalepaşa Konutları anahtar tesliminde deprem konseylerinin kurulması yönünde çağrıda bulundu.

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

ağrı milletvekili ekrem çelebi Haberi

ağrı milletvekili ekrem çelebi


AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, hükümet tarafından Ağrı’ya son 12 yılda 5.7 milyar Türk Lirası destek ve yatırım yapıldığını söyledi.


AK Parti hükümeti tarafından son 12 yılda Ağrı’ya yapılan kamu yatırım ve desteklerini açıklayan Çelebi, “Hükümetimiz tarafından Ağrı’ya son 12 yılda 5.7 milyar TL yatırım yapıldı. Bu yatırımların başında eğitim, sağlık ve ulaşım gelmektedir. Eğitimde Ağrı’ya yaklaşık 600 milyon Türk Lirası yatırım yapıldı. AK Parti hükümeti göreve gelmeden önce Ağrı’da okul öncesi eğitimden ortaöğretime toplam 841 adet okul varken, AK Parti hükümetinin göreve gelmesiyle bu sayı bin 213’e yükseldi. Eğitimde kaliteyi arttırmak amacıyla yeni derslikler yaparak ve mevcut derslikleri yenileyerek eğitimin her kademesinde derslik başına düşen öğrenci sayısını düşürdük. Ayrıca FATİH Projesi kapsamında Ağrı’mıza 653 akıllı tahta, 358 tablet...