03 / 08 / 2024

ağrı okul

ağrı okul

Ağrı Valisi Işın: "İnşaat halindeki okullarımız bittiği takdirde derslik başına 24 öğrenci düşecektir. Bu da Türkiye ortalamasının çok altında bir rakamdır" dedi.

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

Okulların açılmasına son 5 gün kaldı! Çağrı Market kırtasiye ürünlerinde fiyatlar nasıl? 6 Eylül 2022 fiyat listesi..

Çağrı market okul kırtasiye alışveriş kataloğunu yayınladı. Birçok üründe piyasının altındaki rakamlar okul alışverişi için market market gezen velileri sevindirdi. Sevilen perakende markası, 6 Eylülde yayınladığı katalogta, kırtasiye ürünlerine yer verdi. Işte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Selahattin Gürkan'dan yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırma çağrısı!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'ya yapılan yatırımlara ilişkin açıklamalar yaptı. Gürkan, yatırımcılara Malatya'ya okul yaptırmaları için çağrıda bulundu.

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

İstanbul’daki ağır hasarlı okullar yıkılacak! 

Silivri'de 26 Eylül 2019'da meydana gelen depremde ağır hasar alan 9 okul yıkılacak, az hasarlı okul binalarında güçlendirilme yapılacak...

İbrahim Ulusoy'dan Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, Avcılar'a 2 okul ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

Ağrı Eleşkirt'te toplu okul açılışı!

Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde yapımı tamamlanan okulların açılışı yapıldı. Açılış törenine Ağrı Valisi Musa Işın da katıldı...

Bursa Çağrışan’a yeni eğitim yuvası!

Eğitim yatırımlarına devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya’nın Çağrışan Mahallesi’ndeki eski okul binasını modern bir anaokulu ve halk eğitim merkezi olarak bölgeye kazandırdı.

Nabi Avcı: Diyarbakır'da 83 okul ağır hasarlı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Avcı "83 tane ağır hasarlı, kullanılamayacak halde okulumuz var" dedi.

Ağrı'da okul binalarının duvarları renklendiriliyor!

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Okullarımız Renkleniyor’ projesi kapsamında kentteki okul binalarının duvarları resim ve çeşitli figürlerle renkleniyor.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı'da açtı!

Okul öncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan sanatçı Gülben Ergen'in başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30'uncu anaokulunu Ağrı'nın Doğubayazıt İlçesi'nde açtı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Ağrı'da anaokulu açacak!

Türkiye’de okulöncesi eğitimin yaygınlaşmasına katkıda bulunmak amacıyla 2010 yılında yola çıkan Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 30. anaokulunu Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde açmaya hazırlanıyor.

ağrı okul Haberi

ağrı okul

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.


Ağrı Valisi Musa Işın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 10 yılda Ağrı'da her alanda çok ciddi yatırımların yapıldığını belirtti. 


Eğitim alanında da Türkiye'nin ortalamasının üstünde inşaat projelerinin devam ettiğini dile getiren Işın, şunları kaydetti: 


"Hali hazırda 285 milyon lira yatırım büyüklüğünde 70 okulumuzun inşaatı devam etmektedir. Bunlar kent ve ilçe merkezleri ile köylerimizde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapılan inşaatlardır. Hem ilçelerimizde hem ilimizde her öğrenci kendi kabiliyetine, niteliğine göre okul seçebilme imkanına sahip. Meslek liselerimizin her çeşidi, anadolu lisesi, fen lisesi, meslek liseleri, spor lisesi, güzel sanatlar lisesi, özel eğitime muhtaç çocukların gidebileceği liseler var."


- 'Derslik imkanında...