27 / 04 / 2024

ağrı projeleri

ağrı projeleri

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi.

Ağrı'da son 10 yılda 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti!

Milli Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon liralık yatırım gerçekleşti.

Ağrı'da yeni lise ve öğrenci pansiyonun temeli atıldı!

Kenttteki okul ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen 24 derslikli Sosyal Bilimler Lisesi ve 200 öğrenci kapasiteli pansiyonun temel atma töreni gerçekleşti.

Halef Keklik: Ağrı İmar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer!

Ağrı Belediyesi Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Ağrı'nın imar ve şehirleşme konusunda sıkıntılı bir yer olduğunu belirterek "biz bu halkın taleplerine cevap verme noktasında elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere çağrı!

Afetlere dayanıklı şehirler için hazırladığı projelerinin tanıtımında konuşan KENTSEV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haldun Ersen, kentsel dönüşümde küçük müteahhitlere birleşerek projeleri yönetin çağrısı yaptı.

TOKİ Ağrı Tutak 2022 Projesi sizleri bekliyor! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçen hafta Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütünü dahilinde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Ağrı Patnos 2022 Sosyal Konut Projesi! Tam 100 adet konut!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Patnos Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ Ağrı Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü alınmaya başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Ağrı’da yeni projeleri hayata sokacak. İşte detaylar…

Ağrı Eleşkirt’te 80 adet TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları geçtiğimiz Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde Ağrı’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Ağrı Eleşkirt Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022! Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?  

Merakla beklenen TOKİ 2022 ucuz konut projeleri için başvuru dönemi bugün başladı. Peki, TOKİ Ağrı'da kaç konut inşa edecek? Ağrı ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Ağrı Sosyal Konut Projesi 2022...

Libya'dan Türk müteahhitlere yatırım çağrısı!

2011 senesinden itibaren iç karışıklık yaşayan Libya yarım kalan inşaat projeleri için Türkiye'den yardım istiyor. Ülke inşaatların tamamlanması için Türk müteahhitlere yatırım çağrısı yaptı. 

Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı!

Türkiye Romanları Avrupa Konseyi Delegesi ve Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mersin'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için yatay mimarinin tercih edilmesi için çağrıda bulundu.

Tunç Soyer'den Kemeraltı çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Mimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından Mimarlık Haftası nedeniyle düzenlenen “Kent hakkı İzmir projeleri” konulu söyleşide Kemeraltı'yla ilgili çağrı yaptı.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

Hindistan Başbakanı Modi'den Türk yatırımcılara çağrı!

Hindistan Başbakanı Narendra Modi yaptığı açıklamada inşaat alanında çok ciddi projeleri olduğunu söyledi ve Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

Melih Gökçek'ten Mimar Odası'na demokratik tepki çağrısı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankapark ve Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projeleri’ni mahkemeye vererek, yürütmeyi durdurma kararına neden olan Mimarlar Odası’na “demokratik tepki çağrısı” yaptı.

ağrı projeleri Haberi

ağrı projeleri

Eğitim Bakanlığınca Ağrı'da son 10 yılda, ilkokul, ortaokul, lise, öğrenci pansiyonları, spor salonları ve konferans salonları yapılarak 537 milyon lira tutarında yatırım gerçekleştirildi. Ağrı Valisi Musa Işın, yaptığı açıklamada, son 10 yılda Ağrı'da her alanda çok ciddi yatırımların yapıldığını belirtti. 


DERSLİK İMKANINDA TÜRKİYE ORTALAMASI ASILACAK 

Eğitim alanında da Türkiye'nin ortalamasının üstünde inşaat projelerinin devam ettiğini dile getiren Işın, şunları kaydetti:Hali hazırda 285 milyon lira yatırım büyüklüğünde 70 okulumuzun inşaatı devam etmektedir. Bunlar kent ve ilçe merkezleri ile köylerimizde ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde yapılan inşaatlardır. Hem ilçelerimizde hem ilimizde her öğrenci kendi kabiliyetine, niteliğine göre okul seçebilme imkanına sahip. Meslek liselerimizin her çeşidi, anadolu lisesi, fen lisesi, meslek liseleri, spor lisesi, güzel sanatlar lisesi, özel eğitime muhtaç çocukların gidebileceği liseler var....