04 / 05 / 2024

ağrıda satılık gayrimenkul

ağrıda satılık gayrimenkul

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Ağrı Merkez Yavuz Selim Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkulü 15 Kasım 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

1942'de Boğaziçi'nde 130 bin liraya satılık yalı!

İstanbul Boğaziçi'nde 1942 yılında bahçesi olan yalı 130 bin liraya satışa çıkarılmış. Satılık ilanında yalının taş yapılı olduğu belirtiyor...

Adalar’da satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 oldu!

İstanbul Adalar'da 2023 yılı başından beri satılık konutlardaki stok artış oranı yüzde 136 şeklinde ölçülürken, son bir sene içinde satılık konut fiyat artışı yüzde 75 olurken, ortalama konut fiyatı da 6 milyon 547 bin 266 Türk Lirası şeklinde oldu.

Konutta balon söndü: Satılık ev fiyatlarında talep durdu, fiyatlar düşüşe geçti!

Fahiş rakamlarla satışa çıkarılan satılık evlerde balon söndü. Uzun süredir yükseliş eğiliminde olan konut fiyatları, sektörde yaşanan durgunluk nedeniyle düşüşe geçti.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Kiralık ya da satılık ev arayanlar dikkat!

Zingatcom'un, Bana Ev Bul hizmetini 3 senede satılık ya da kiralık ev, iş yeri ya da arsa arayan yaklaşık olarak 1 milyon kişi kullandı

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Diyarbakır'da 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 18 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat edilmeli?

Bir gayrimenkul almak isteyenlerin ilk hayali genelde sahibinden olması oluyor. Peki sahibinden satılık gayrimenkuller ne kadar sahibinden? Sahibinden satılık gayrimenkul alırken nelere dikkat etmeli? İşte detaylar...

Diyarbakır'da 11.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Diyarbakır İli Bağlar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 665 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Tatvan'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Tatvan İcra Dairesi, Bitlis Tatvan'da okul, kerpiç ev ve arsası icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 806 bin 185 TL olarak belirlendi.

ağrıda satılık gayrimenkul Haberi

ağrıda satılık gayrimenkul


Ağrı Merkez Yavuz Selim Mahallesi 'nde yer alan gayrimenkul 15 Kasım 2013 tarihinde saat 11:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


Bilgi Tel :   THK Genel Başkanlığı (0 312) 303 73 71 - 303 73 78

                 THK Ağrı Şube Başkanlığı (0 472) 215 85 34



İlanı detaylı görüntülemek için