07 / 07 / 2024

ağrılı öğrencilerin öyküsü ile okul yaptırılacak

ağrılı öğrencilerin öyküsü ile okul yaptırılacak

Ağrı Valiliği öğrencilerin çeşitli yarışmalarda yazılan öyküleri kitaplaştırdı. 'Kitabımı Yazdım Okulumu Yaptırıyorum' kampanyası ile satışa sunulan ve öğrencilerin yazdığı öykülerden oluşan kitaptan elde edilen kitabın geliri ile okul yaptırılacak...

Bakan Özhaseki'den İstanbul depremi çağrısı: 'Herkes evini bir kere ölçtürsün, ne olur ya!'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, olası İstanbul depremini anımsattı ve 'Herkes evini bir kere ölçtürsün, ne olur ya!' diyerek, Belediye başkanına da çağrıda bulundu. İşte o açıklama...

Türkiye Müteahhitler Birliği açıkladı! Türk müteahhitlere Suudi Arabistan çağrısı geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği, Suudi Arabistan'da 20-21 Mayıs 2024 tarihinde düzenlenecek olan ‘6th Future Projects Forum’ için katılım çağrısında bulunduğu kaydedildi.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Yarısı Bizden kampanyasında ödemeler başladı! Paralar yatırılıyor!

Yüzleri güldüren yarısı bizden kampanyasına en çok başvuru yapılan ilçe Bahçelievler olarak açıklandı. İstanbul Bahçelievler'de ilk yapımı başlanan binada hak sahiplerinin paraları da hesaplarına yatırılıyor.

Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı çağrısı: Ranta değil, doğayla barışık yaşamaya uygun alanlar seçilmeli!

Antalya Şehir Plancıları Odası yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde, benzer felaketlerin tekrar yaşanmaması için acil önlemlerin alınması çağrısı yaptı.

14 yıllık borsacıdan açıklama: Borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenler ağır yanılacak!

14 yıllık borsacı Borsa Yolunda resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda borsanın tekrar yükselmeyeceğini düşünenlerin ağır yanılacağını söyledi. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

2023 yılında yoksulluk sınırı 20 bin 713 TL yükseldi!

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu'nun açlık-yoksulluk sınırı araştırmasının aralık ayı sonuçlarına göre, açlık sınırı 16 bin 483 TL'ye kadar çıkarken, yoksulluk sınırı da 47 bin TL'ye yaklaştı. Açlık sınırı 2023 yılının tümünde 7 bin 424 TL'de yoksulluk sınırı da 20 bin 713 TL yükseldi.

İnşaat mühendislerinden çağrı! Depremin asıl sorumluları ortaya çıkarılsın

6 Şubat depreminin faturası inşaat mühendislerine kesildi. Mühendisler ise asıl suçluların kendileri olmadığını belirterek, gerçek suçluların ortaya çıkarılması çağrısında bulundu.

İsra Holding, bölgenin ilk AVM'si V Mall Ağrı'da hafriyat çalışmalarına başladı! 

Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapısıyla faaliyetlerine devam eden İsra Holding’in Ağrı İl Özel İdaresi iş birliğiyle inşa ettiği V Mall Ağrı projesinde hafriyat çalışmaları başladı.

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi nasıl yapılır?

Arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesi aynı zamanda kat karşılığı anlaşması olarak da bilinir. Boş bir arsanız veya mevcut bir binanın tamamen yeniden inşa edilmesi gereken bir durumda bir inşaat firması ile görüşerek kat karşılığı inşaat sözleşmesi düzenlemeniz gerekebilir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

ŞOK Markete 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi geliyor!

ŞOK Market 14 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda ŞOK'ta 2 yıl garantili elektrikli süpürge, bulaşık makinesi, buzdolabı, çamaşır makinesi satışa çıkartılacak.

ağrılı öğrencilerin öyküsü ile okul yaptırılacak Haberi

ağrılı öğrencilerin öyküsü ile okul yaptırılacak


Ağrı Valiliği öğrencilerin çeşitli yarışmalarda yazılan öyküleri kitaplaştırdı. 'Kitabımı Yazdım Okulumu Yaptırıyorum' kampanyası ile satışa sunulan ve öğrencilerin yazdığı öykülerden oluşan kitaptan elde edilen kitabın geliri ile okul yaptırılacak.


Ağrı Valiliği tarafından 2013 yılı içerisinde Anneler Günü için 'Benim Annem Toprak Gibi Kadın' ve Babalar Günü için 'Benim Babam Ağrı Dağı Gibi Adam' adı altında düzenlediği öykü yarışmalarında dereceye giren öyküler kitaplaştırıldı. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında (EMİTT) satışa çıkarılan kitap hem içeriği hem de amacı nedeniyle büyük beğeni gördü.


Konu hakkında bilgi veren Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, “Anadolu insanı hem duygusal hem de üretkendir. Güzel şeylerin ortaya çıkması için bizim yapmamız gereken tek şey imkan vermek, üretmeleri için önlerini açmak. Başlangıçta Anneler ve Babalar Gününü daha iyi...