18 / 05 / 2024

ağrının turizm değerleri

ağrının turizm değerleri

882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek...

CHP'li Aşkın Genç TOKİ sorunlarını meclis gündemine taşıdı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mağdurları seslerini duyurmaya çalışırken, CHP Milletvekili Aşkın Genç de TOKİ'nin '100 Bin Alt Gelir Grubu Sosyal Konut Projesi'nde yaşanan sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine taşıdı. 

Bakanlık açıkladı! Konaklama sektörünün tamamı denetlenecek

Türkiye'de Turizm gelirleri, senenin ilk 9 ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 20,1 yükselişle 42 milyar dolara çıktı. Bu rakamın yıl sonunda ise 55,6 milyar dolara ulaşması beklenmekte. Yapılan açıklamada 2024 sene sonunda konaklama sektörünün tamamının bakanlık denetimine gireceği açık

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın!

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı... Benzin, motorin, LPG'de son durum ne? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın...

A101’de Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düştü!

A101, resmi internet sitesinden yeni indirimli aktüel ürünler kataloğunu paylaşarak müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 22 Haziran’da Samsung mikrodalga fırın 1.999 TL’ye, Fantom dik süpürge 729 TL’ye, kıyma ve salça makinesi 799 TL’ye düşecek. İşte 22 Haziran 2023 A101 fiyat listesi...

Yarısı Bizden Kampanyası deprem bölgesinde de uygulansın çağrısı! 

Müteahhitler depremin yıkıcılığını azaltabilmek amacıyla kentsel dönüşümün desteklenmesi gerektiğini belirterek, Yarısı Bizden Kampanyası'nın deprem bölgesinde de uygulanması çağrısında bulundu. 

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Ziraat Bankası’ndan son çağrı yapıldı

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik son bir çağrı yapıldı. İşte Ziraat Bankası tarafından vatandaşlara yapılan son çağrının detayları.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak.

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün

İslam Memiş üstüne basa basa uyardı! Altın yatırımcıları bu tuzağa aman düşmeyin! Bir değil iki kez düşünün...

Hepsi Burada fiyat performans ürününe de indirim yaptı! Redmi Note 10S'te çok uygun fiyat!

Hepsi Burada yine fiyat performans ürünü telefonlarda Şubat kampanyası yapıyor. Redmi Note 10S telefonları çok uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile piyasaya çıkarıyor. peki Redmi Note 10S fiyatı ne kadar?

ağrının turizm değerleri Haberi

ağrının turizm değerleri

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, eski otogar alanı içerisinde açılmış olan Ramazan Fuarında, Ağrı'nın tarihi ve turistik alanlarını tanıtacak. 


882 metrekare alan üzerine kurulmuş olan Ramazan fuarında, İshak Paşa Sarayı'nın 1/100 ölçekli maketi sergilenecek. Maket dışında İshak Paşa Sarayı'nın 1800'lü yıllarda Texter tarafından çizilmiş gravür resmi de sergilenecek. Ağrı Turizm haritası ve Ağrı'nın Turizm Rehberi stand ziyaretçilerine ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü'nde stand açrığı Fuarın ramazan ayı boyunca ziyaretçilere açık olması bekleniyor. 


Ağrı Güncel...