02 / 05 / 2024

AGT antalya fabrikası

AGT antalya fabrikası

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.

Antalya Şehitler Müzesi 18 Mart 2020'de açılıyor!

Antalya'da eski Dokuma Fabrikası bölgesinde kurulan Antalya Şehitler Müzesi'nde çalışmalar hızla devam ediyor. İnşaatına 29 Mayıs'ta başlanan müze 18 Mart 2020'de açılacak.

Kepez Dokuma Fabrikası Cami hizmete açıldı!

Antalya Kepez Dokumapark'ta bulunan ve tarihe tanıklık etmiş Dokuma Fabrikası Cami hizmete açldı.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Antalya'ya 125 milyon liralık güneş paneli fabrikası!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, Antalya'da 125 milyon liralık yeni bir güneş paneli fabrikası kuracaklarını açıkladı. 

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

Antalya Dokuma'ya kimse dokunamayacak!

Başkan Tütüncü, eski Dokuma Fabrikası’nın, Antalya’ya kazandırılmasını, Kepez Belediyesi Meclis üyelerinin şeref madalyası bir işi olarak nitelendirdi.

Antalya Anteks Dokuma Fabrikası icradan satışa çıktı!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Döşemealtı'nda bulunan Anteks Dokuma ve Terbiye Fabrikası ve arsasını satışa çıkardı. İhalesi 10 Ocak 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 80 milyon 862 bin 300 TL olarak belirlendi.

Anteks İplik Fabrikası icradan satışta!

Antalya Anteks İplik Fabrikası, Antalya 6.İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. İhalesi 8 Eylül Perşembe günü yapılacak olan Anteks İplik Fabrikası'nın satış bedeli 113 milyon 593 bin 556 TL olarak belirlendi.

Antalya'da inşaat ve taahhüt hizmetinde Vindosa imzası!

Antalya'da kurduğu pvc fabrikasının yanı sıra inşaat ve taahhüt hizmeti de veren Vindosa A.Ş., birçok projede yer alarak son dönemde adından fazlasıyla söz ettiriyor.

AGT Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiye istihdam sağlıyor!

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.

Antalya Dokuma Fabrikası'nda sanayi müzesi kurulacak!

Dönemin Cumhurbaşkanı Bayar ve Başbakan Menderes’in 1956’da açılışını yaptığı Antalya’nın ilk sanayi tesisi Dokuma Fabrikası müze oluyor.

Antalya Dokuma Park'ta ilk etap açıldı!

Dokuma Park'ta ilk etap açıldı Antalya'da 13 yıl önce kapanan Dokuma Fabrikası'nda Kepez Belediyesi'nin 'Dokuma Park' projesinin ilk ayağını oluşturan 70 bin metrekarelik kent parkı, törenle açıldı.

AGT antalya fabrikası Haberi

AGT antalya fabrikası

Antalya'daki fabrikasında 1000 kişiyi istihdam eden AGT, ağaç ve orman ürünlerini 5 kıtada 60 ülkeye satıyor. Firma sosyal sorumluluk projelerini de ihmal etmiyor.


İnşaat sektörü 250'ye yakın alt sektörünün gücüyle hem üretime hem istihdama dolayısıyla da cari açık yarasına ilaç olabiliyor. İşte bu alt sektörlerin en büyük ve en dikkate, takdire şayan olanı da ağaç ve orman ürünleri sektörü. 


Geçen hafta Türkiye'de sektörün ilk üçüne giren AGT'nin davetiyle Antalya'daki fabrikasını ve genel merkezini ziyaret ettik. Uzun süre Beko ve Arçelik'te pazarlama, satış, satış sonrası, kurumsal iletişim gibi önemli görevlerde bulunan Şirzat Subaşı son 6 aydır AGT'nin Genel Müdürü Şirzat Bey, samimi üslubu ve dikkat çekici iş aşkıyla öncelikle AGT olarak nasıl bir ivmeyle büyüdüklerini ve hedeflerini anlattı. Fakat samimi olarak bu...