21 / 05 / 2024

ağva arazi

ağva arazi

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve YES Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Yüksel Ekşi, yatırım için 3 yıl önce Ağva'yı seçtiğini ve bu süreçte yatırımının 5 misli değer kazandığını belirtti...

Uzmanı açıkladı: Arazi ve toprak yatırımı 2 yılda 8 kat kazandırdı! İşte o iller

Konut piyasasındaki dalgalanma, yatırımcının arsa ve araziye olan ilgisini artırdı. Talebin arttığı toprak yatırımı piyasasında son iki yılda fiyatlar da neredeyse 10’a katladı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, arazinin değerlendiği ve kazandırmaya deva edeceği illeri sıraladı.

Arazi yatırımı için adres açıklandı: 150 ile 750 bin TL arasında parası olanlar dikkat!

Artan konut fiyatları yatırımcıları arsaya yönlendirdi.  Toprak yatırımcısı Aksel, elinde 150 bin TL ile 750 bin TL arasındaki parası olanlar için Muğla’daki o adresleri açıkladı. Arazi alırken dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Milli Emlak o ilde 75 bin TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin merakla beklenen satış ilanlarını da resmi web sitesinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak şimdi de 75 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak! Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

Peş peşe satışa çıkardığı arsa ve arazilerin satış ilanlarını da resmi internet sitesinden yayımlayan Milli Emlak o ilde 47 bin 200 TL'ye arazi satacak... Açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

İş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait Beşiktaş Bebek'teki 11 bin 424 metrekarelik arazi imara açıldı!

Boğaziçi’nde iş insanı Zeynel Abidin Erdem’e ait olan oldukça değerlia arazi, İBB devre dışı bırakıldı ve Cumhurbaşkanı imzasıyla imara açıldı. İşte ayrıntılar...

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi açıldı!

Mavi Nehir Otelcilik Ve Turizm Limited Şirketi Ağva Şubesi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeref Coşkun tarafından açıldı.

Ağva 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Şile ilçesi, Ağva Merkez Mahallesi, 3772 ada, 15 parsele ( Eski: 586 parsel ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Şile projesi için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan TOKİ, Şile Ağva'da 129 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Kasım 2021 tarihinde yapılacak.

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi açıldı!

Cemesar İnşaat Taahhüt Arazi Geliştirme Dış Ticaret Anonim Şirketi Maslak Şubesi  12 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Sarı tarafından  açıldı. 

Bodrum'daki arazi 242 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Dairesi Başkanlığı tarafından Muğla Bodrum'daki Bitez’de bulunan 29 bin metrekare büyüklükteki hazine arazisi satışa sunuldu. Arazi, 242 milyon Türk Lirası karşılığında Rekuba İnşaat ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi tarafından satın alındı.

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

Kenan İmirzalıoğlu Datça'dan arazi aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına hızla devam eden oyuncu Kenan İmirzalıoğlu son olarak Datça'dan arazi satın aldı. İmirzalıoğlu arazi için 1 milyon 400 bin TL ödedi. 

ağva arazi Haberi

ağva arazi

Hektaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve YES Gayrimenkul yönetim kurulu başkanı Yüksel Ekşi, yatırım için 3 yıl önce Ağva'yı seçtiğini ve bu süreçte yatırımının 5 misli değer kazandığını belirterek, "Ağva, İstanbul'un Bodrum'u olacak" dedi. Ekşi Ağva'daki arazisinde devre mülk konut projesi inşa etmeyi...