05 / 05 / 2024

ahenk istanbul lansman

ahenk istanbul lansman

Yüzde 20 peşinatla yüzde 60 peşinat konut sahibi olunabilen Ahenk İstanbul Beylikdüzü 'nde 72 aya kadar 0 faiz ile vade yapılıyor. Projede lansman fiyatları 120 bin liradan başlıyor...

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Prata Riverside Village projesinin İstanbul lansmanı yapıldı!

Nehir kenarında modern bir alanda konut, eğlence ve perakende seçenekleriyle beraber sunulan ofis, halka açık sahil parkı ile Lizbon'daki perstiji en yüksek gayrimenkul projesi Prata Riverside Village, İstanbulluların beğenisine sunuldu. 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Ömür İstanbul lansmanı 22 Eylül'de!

Efitaş İnşaat, Eskon A.Ş ve Esenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ömür İstanbul projesi 22 Eylül’de Esenler Belediye Başkanı Sn. M.Tevfik Göksu beyefendinin katılımıyla basına tanıtılıyor.

Akros İstanbul lansman fiyatları!

Akros İstanbul lansman fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı!

Ahenk İstanbul Evleri'nde 100 ay sıfır faiz fırsatı ay sonuna kadar devam ediyor. Hemen teslim edilen Ahenk İstanbul'da fiyatlar 372 bin TL'den başlıyor...

Eminevim Ahenk İstanbul'da 100 ay vade farksız taksitle!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Eminevim Ahenk İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Projede 100 ay vade farkı olmadan taksitlendirme yapılıyor.

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatlar!

Eminevim Ahenk İstanbul Beylikdüzü fiyatları 372 bin TL'den başlıyor. Beylikdüzü Gürpınar'da yer alan Ahenk İstanbul Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Onur Park Life İstanbul lansmanı 10 Nisan'da!

İstanbul'a yeni bir renk, heyecan ve keyif katacak olan Onur Park Life İstanbul projesinin lansman etkinliği 10 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Ahenk İstanbul'da 80 ay 0 faiz!

Emin İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul’da kalan az sayıdaki konutlar sahiplerini bekliyor. AHENK İSTANBUL projesinde, son konutlar %30 peşinat ve 80 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası!

Piyalepaşa İstanbul lansman kampanyası devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları metrekare bazında 8 bin 500 TL'den, rezidans fiyatları ise 10 bin 500 TL'den başlıyor.

Keleşoğlu Holding Deniz İstanbul lansmanı 17 Kasım'da!

Gayrimenkul sektöründe 40 yıldır markalı konut üreten Keleşoğlu Holding, İstanbul Yakuplu’da doğayla iç içe, lüks, konfor ve fonksiyonelliği bir arada sunan Deniz İstanbul projesini basın mensuplarıyla paylaşmaya hazırlanıyor.

Ahenk İstanbul'da kampanya!

Eminevim İnşaat'ın Beylikdüzü Gürpınar'daki projesi Ahenk İstanbul'da kalan az sayıda konut sahiplerini bekliyor. 1+1. 2+1 ve 3+1 tipi konutlar yüzde 30 peşinat ve 60 ay faizsiz vade seçenekleriyle sunuluyor.

ahenk istanbul lansman Haberi

ahenk istanbul lansman

Beylikdüzü Gürpınar'da 30 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesi, Emin Otomotiv imzası ile inşa ediliyor. Projede lansmana özel ilk 100 daire için özel fiyatlarla satışlar gerçekleşiyor.


500 adet konutun yer aldığı Ahenk İstanbul Beylikdüzü 'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Proje 6 bin 350 metrekare alışveriş merkezi alanına sahip.


Ahenk İstanbul'da yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuklar için açık ve kapalı oyun parkları,iki ayrı kapalı ve yarı olimpik havuzları, fittnes ve squash salonları, kapalı yüzme havuzu, özel güvenlik, kapalı devre güvenlik sistemi ve akıllı giriş sistemi, her daire için asansör bağlantılı kapalı otopark, havalandırma sistemi gibi olanaklar bulunuyor.


Ahenk İstanbul Beylikdüzü ödeme planı;

Yüzde 20 peşinat, 12. ve 24. aylarda ara ödeme yapılıyor, kalan konut bedeli 40 ay 0 faiz ile...