01 / 05 / 2024

AHK antalya osb

AHK antalya osb

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin değerinde rekor artış!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi yönetimi fabrikaların değerinin çok altında satıldığını öne sürerek başlattığı hukuki mücadeleyi kazandı. Süreç sonucunda OSB'de bulunan arsaların değeri yüzde 100'den fazla arttı. 

Antalyalı vatandaşlar arazilerini OSB'ye devretti!

Antalya OSB'nin 43 hektar daha büyümesini sağlayacak 5'inci genişleme alanında arazisi bulunan vatandaşlar, tapularını OSB'ye devretti. 

Yeni OSB modelleri hayata geçirilmeli!

Antalya OSB ve Dünya Gazetesi Antalya Temsilciliği iş birliğinde yapılan Türk ve Dünya Ekonomisi konulu webinar toplantısında sanayici ve turizm sektörünün temsilcileri ekonomideki gelişmeleri ve beklentileri anlattı...

Antalya OSB, Nisan ve Mayıs ayı aidatları ile dükkan kiralarını almayacak!    

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından dolayı bölge sanayicilerinin giderlerini düşürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Antalya OSB'de 6.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Antalya 13. İcra Dairesi, Döşemealtı'nda bulunan Antalya Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki 3 katlı fabrikayı 6 milyon 573 bin 631 TL'ye satıyor.

Ali Bahar: Yeni OSB yönetmeliği yatırımcıyı rahatlatacak!

Yeniden düzenlenerek sadeleştirilen Organize Sanayi Bölgeleri Uygulama Yönetmeliği, 2 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya OSB Başkanı Ali Bahar, yeni yönetmeliğin sanayicileri rahatlattığını dile getirdi.

AGT’den Antalya'ya 130 milyon Euro’luk yatırım!

AGT Ağaç Sanayi, Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) 120 milyon Euro'luk yatırımla Antalya'da ikinci fabrikasını açacak..

AGT Ağaç,  Antalya'ya 120 milyon euro yatırımla 2. fabrikasını açıyor!

Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan AGT Ağaç Sanayi ve Tic. A.Ş., ekonomik açıdan zor günlerin yaşandığı dönemde, Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 120 milyon Euro yatırımla ikinci fabrikasını açmaya hazırlanıyor. 

Antalya OSB'de sabit kur uygulamasına geçildi!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti, sanayicilere ekonomik açıdan büyük destek sağlayacak bir adım attı. OSB katılımcılarının arsa taksit ve borç ödemeleri sabit kur üzerinden yapılacak.

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi oldu!

Antalya'da bazı alanlar OSB teknoloji geliştirme bölgesi  olarak tespit edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Antalya OSB'de ilk tapular devredildi!

Antalya OSB'nin 900 dönüm daha büyümesini sağlayacak arazilerin hak sahipleri, tapularını Bölge Müdürlüğüne devrediyor. 

2017'de 9 OSB'de teknik kolej açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın çalışmaları neticesinde geçtiğimiz yıl Aksaray, Bursa Kestel, Kayseri, Kırşehir, Manisa (2.etap), Şırnak, Afyonkarahisar, Antalya ve Tokat OSB’lerde Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) eğitim bursu destekli 9 adet teknik kolej kuruldu..

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

AHK antalya osb Haberi

AHK antalya osb

Krallara, devlet başkanı ve şeyhler ile dünyanın tanınmış turizmci ve iş adamlarının 'anahtar teslimi' projelerine imza atan ve özel tasarım projeleriyle dünyada adını duyuran yeni yatırımlarda hazırlanıyor. 


Firma, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Kapasitesini yüzde 50 artırmayı planlayan AHK, 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.


Dubai'de İtalyan markası Bvlgari Hotel & Resort'ün iç dekorasyonunu 'anahtar teslimi' proje olarak aldıklarını ve tamamlamak üzere olduklarını söyleyen AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı İç Mimar Haldun Kilit, yurtdışında yaptıkları projelerle de Türkiye ekonomisine katkıda bulunduklarını açıkladı.


En fazla ihracat yapan şirketler arasında 2'nci sırada yer aldıklarını ifade eden Kilit, ''AHK Factory'de 20 bin metrekare kapalı alanda yıllık 5 bin otel odası ve onlarca otelin genel mekanını üretebiliyoruz. Mobilya ihracatımız da artacak. Geçen...