04 / 05 / 2024

Ahlatlıbel Tesisleri son durum

Ahlatlıbel Tesisleri son durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Kocaeli Brunga Tesisleri'nde son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Brunga Tesisleri'ni tamamlıyor.

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

Topkapı Sosyal Tesisleri tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Fatih Belediyesi, Topkapı Sosyal Tesisleri'nin inşaatı tamamlanıyor.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri yenilendi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Yenimahalle Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, Mehmet Haberal Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

Manisa Tevfik Lav Spor Tesisleri inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Tevfik Lav Spor Tesisleri’nin bulunduğu alanda başladığı inşaat çalışmaları son sürat devam ediyor.

Düzce Aydınpınar Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Düzce Belediyesi, Aydınpınar Sosyal Tesisleri'ni tamamladı.

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri ek binasının inşaatı tam gaz!

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde,  Fitness ve Aletli Jimnastik Salonu, 2 adet Toplantı Salonu, Yemekhane ve Kafeteryanın yer aldığı ek binada çalışmalar son sürat devam ediyor.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde son durum!

Yeni Malatyaspor'un yeni tesisi Nurettin Soykan Tesisleri'nde çalışmalar devam ediyor. Evkur Yeni Malatyaspor, yeni sezonda tesisleri bakımda olduğu için bir otelde konaklayacak.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Alanya Teleferik Projesi'nde son durum!

Alanya Belediyesi tarafından Damlataş Sosyal Tesisleri ile Alanya Kalesi Ehmedek Kapısı arasına planlanan Teleferik Projesi inşaatı, son sürat devam ediyor

Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, inşa çalışmalarının devam ettiği Adapazarı Maltepe Sosyal Tesisleri projesini yerinde inceledi.

Ahlatlıbel Tesisleri son durum Haberi

Ahlatlıbel Tesisleri son durum


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili kira sözleşmesinin iptal edilerek, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi ile ilgili olarak açıklama yaptı. Başkan Gökçek, “Yapılmış olan anlaşmanın içerisinde vermiş olduğunuz taahhütler yerine gelmeyince bizim ihdası iptal etmemizden daha normal bir şey olamaz” dedi. 

Başkan Gökçek yönetiminde toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde ayrıca Ulus’ta yer alan eski ve virane görüntüye sahip TİKA binasının da yıkılmasına karar verildi.


-“İHDASIN İPTALİNDEN DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ”

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen toplantıda söz alarak, kira sözleşmesi iptal edilen Ahlatlıbel Park ve Rekreasyon Alanı ile ilgili bir konuşma yaptı. Taşdelen, alanla ilgili yargının daha önce bir karar verdiğini ifade ederek, Ahlatlıbel'in Çankaya Belediyesi'nde kalmasının daha uygun olacağını söyledi. 

Konuya ilişkin açıklamada...