01 / 05 / 2024

Ahmed Malik Pepe

Ahmed Malik Pepe

Pam Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmed Malik Pepe Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Florya Plaza'da kuruldu.

Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar ne mezunu?

Brisa'nın CEO'luğunu üstlenen ve Türk iş dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alan Ahmed Cevdet Alemdar kimdir? Ahmed Cevdet Alemdar kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassım kimdir?

Ahmed Mohammed Aqil Qassim Alqassim, Emirates NBD grubu'nda üst düzey yönetici olarak görev yapmaktadır. Bankacılık sektöründe 18 yılı aşkın deneyime sahip olan Alqassim kimdir?

Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir?

Albaraka Türk Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ghassan Ahmed M. Amodi kimdir? Ghassan Ahmed M. Amodi daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ghassan Ahmed M. Amodi'nin biyografisi...

Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılması Kararında Değişiklik!

6306 Sayılı Kanun Kapsamında Riskli Yapıyı Malik, Kiracı veya Sınırlı Ayni Hak Sahibi Olmaksızın Kullananlara Yardım Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü 31855 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi başvurularında malik onayı aranacak!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Kişisel Verileri Koruma Kurumunun kararları uyarınca Takbis başvurularında malik onayı aranacak" şeklinde konuştu.

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ahmed Almasrı İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Almasrı tarafından kuruldu.

Gazze'deki Enes bin Malik apartmanı İsrail saldırısı nedeniyle yıkıldı!

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs 2021 tarihi itibariyle devam eden saldırılarda Enes bin Malik apartmanı da yerle bir oldu...

11 maddede malik değişimlerinde işlemler!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, 'malik değişimlerinde işlemler' konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

BM Kuyumculuk İnşaat Petrol Ürünleri İthalat ve İhracat Limited Şirketi Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Bahjad Ahmed M. Mohammed ve Mehyar Malik Mozafar ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Önder Malik Evrenol vefat etti. Ailesi ve Yesa Yapı Elemanları Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Sitedeki malik sayısı nasıl hesaplanır?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun '' İkamet ettiğim sitede 41 bağımsız villa var. Bazı villalar geçerli nedenlerle ortak. Dolayısıyla malik sayısı 48. Ben siteye süs havuzu yaptırırken 41 kişiyi mi hesaba katacağım yoksa 48 kişiyi mi? sorusunu yanıtladı. 

15 maddede site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site aidatlarında malik değişiminde sorumluluk" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faısal Ahmed Altaha Otelcilik Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fısal Ahmad Altaha tarafından kuruldu. 

Ahmed Malik Pepe Haberi

Ahmed Malik Pepe
Pam Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ahmed Malik Pepe Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Pam Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslere taahhüt işleri yapmak, hakiki ve hükmi şahıslara karşı yer altı ve yer üstü inşaat ihalelerine iştirak etmek. Kat karşılığı veya arsa satın alarak konut ve işyeri inşa etmek, pazarlamak ve satmak. Konusu ile ilgili onarım, tadilat, dekorasyon, tamirat ve restorasyon işleri yapmak, Islah, Sulama, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri yapmak. Toprak dolgu, hafriyat ve taş kırma işleri yapmak. İnşaat konusu ile ilgili olarak her türlü teçhizat, makine, alet ve edevatı ile inşaat malzemelerinin imalatını, ithalatını, ihracatını ve...