29 / 04 / 2024

Ahmet Akbalık kim

Ahmet Akbalık kim

Özak Grubu Başkanı Ahmet Akbalık, “Paranın maliyeti ve evin değeri birlikte hesaplandığında şişme var gibi görünür. Ama firmalar finansmanı kendi sağlıyor böyle bir problem yok” dedi.

Ahmet Akbalık: İnşaat vatansever bir sektör!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "İnşaat sektörünün tüm dünyada ‘vatansever bir sektö'’ " şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özak Gayrimenkul Bulvar konseptini Antalya'ya taşıyacak!

Özak Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216 kapılarını açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bu konsept örnek bir proje. Bunu yaygınlaştırmayı öngörüyoruz. " dedi..

Ahmet Akbalık: Karma projelerde her bina ayrı değerlendirilmiyor!

Yeni dönemde yaşam merkezi yatırımlarına odaklanacaklarını anlatan Ahmet Akbalık, bunun ilk örneğini 140 milyon lira yatırımla İstanbul Ataşehir'de 'Bulvar 216' projesi ile hayata geçirdiklerini söyledi.

Ahmet Akbalık kimdir?

Tekstil sektöründen inşaat sektörüne yönelen bugün, Özak Global Holding’de yönetim kurulu başkanlığı yapan Ahmet Akbalık kimdir? Özak GYO'nun kurucu ortağı Ahmet Akbalık'a dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ahmet Kacar Kimdir? Ahmet Kacar ne iş yapmaktadır? 

Ahmet Kacar kimdir? Ahmet Kacar'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Kacar'ın kim olduğu ve Ahmet Kacar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Özak GYO'nun hedefi 4 yılda 3 bin konut!

Özak Global Holding, konut yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık yaptığı son dakika açıklamasında 4 yılda 3 bin konut hedeflediklerini dile getirdi.

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ticari gayrimenkulde kira sınırı kaldırılacak mı? 

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, kira artışına getirilen yüzde 25 sınırını konutlar için desteklediğine dikkat çekti. Fakat Akbalık, ticari gayrimenkulde de sınırlama olmaması gerektiğini dile getirdi. İşte ayrıntılar...

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

Konut fiyatlarındaki artış hız kesmeyecek! Sektörü neler bekliyor?

Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, konut fiyatlarında yaşanan artışın süreceğine dikkat çekti. Akbalık, her sene en az 700 bin konut üretilmesinin gerekli olduğuna vurgu yaparak sektörü değerlendirdi...

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık kim Haberi

Ahmet Akbalık kim

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yayımlanan raporda Türkiye’deki konut fiyatları artışının ‘sürdürülebilir olmadığı’ belirtildi. Moody’s’in raporuna bir cevap da Özak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’dan geldi.


Türkiye İstastik Kurumu’nun (TÜİK) Türkiye’deki fiyat artışıyla ilgili değerlendirme yaparken paranın maliyetiyle, gayrimenkulün bugünkü değerini kendi içinde ayrıştırmadığını belirten Ahmet Akbalık, paranın maliyetiyle gayrimenkulün değeri birlikte değerlendirildiği için, fiyatlarda bir şişme var gibi gözüktüğünü ifade etti.


Gayrimenkul alan yatırımcıların, bankadan kredi çektikleri zaman, müteahhitlere konutun bedelini ödediklerini, paranın maliyeti olan faiz miktarını ise bankaya ödediklerini belirten Akbalık, “Örneğin 1 milyon TL’lik bir konut için, 1 milyon TL kredi çeken biri, 200 bin TL’lik faizini bankaya ödüyordu. Konut değeri, gerçek değeri olan 1 milyon TL olarak gözüküyordu.


VADE FARKI VAR


Artık firmalar, kredi işini kendi içlerinde yaptıkları...