07 / 05 / 2024

Ahmet Alagöz

Ahmet Alagöz

Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alagöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Kasım'da Ekinoks Rezidans, Beylikdüzü'nde kuruldu

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok deprem çözümü: Asgari ücret 40 bin TL olmalı!

Türkiye'nin dört bir köşesinde küçük depremler meydana gelmeye devam ediyor. Büyük deprem endişesi yaşayan vatandaşlar konutlarının dirençsizliğinden endişe duyuruyor. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan dikkat çeken çözüm önerisi geldi...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Ahmet Turgut Tokgöz Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turgut Tokgöz kimdir? Ahmet Turgut Tokgöz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ahmet Turgut Tokgöz'ün biyografisi..

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Kuruldu!

Afa Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de  Akif Fuat Alagöz tarafından kuruldu.

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evla Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Alagöz tarafından kuruldu.

Ahmet Alagöz Haberi

Ahmet Alagöz

Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Alagöz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Kasım'da kuruldu. 


Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü konut fabrika atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu dış cephe izolasyonu yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Işılan Yalıtım İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, Ekinoks Rezidans Kat:6...