14 / 05 / 2024

Ahmet Anıl biyografi

Ahmet Anıl biyografi

Mimar Ahmet Anıl kimdir? Mimar Ahmet Anıl, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Ahmet Anıl, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Anıl..

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Prof. Dr. Kılıç afetlere karşı uyardı! Şehir planlamacılarının önerileri dinlenmeli, nehir yataklarına ev yapılmamalı!

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, afetlere karşı şehir plmacılarının önerilerinin dinlenmesi gerektiğini belirterek aksi takdirde çok fazla can ve mal kaybının olacağını açıkladı.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Prime İncegül İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bakırköy'de Ahmet İncegül tarafından kuruldu.

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Kılıç Teknik İnşaat Vinç Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet    Kılıç tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

Bursa Osmangazi'de binalar kamulaştırılıyor! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, toprak kayması yaşanan Kavaklı Mahallesi'nde yer alan binaların kamulaştırılacağını açıkladı. 

Ahmet Anıl biyografi Haberi

Ahmet Anıl biyografi

Ahmet Anıl kimdir?

Ahmet Anıl, 1982 yılında Bursa'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bursa'da tamamladı. 2001 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar üniversitesinde mimarlık eğitimine başladı. 


2006 yılında mezun oldu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimari Tasarım Sorunları programında yüksek lisans çalışmalarına başladı. 


Ulusal düzeyde birçok yarışmaya katıldı, ödüller kazandı. Meslek hayatına Zambak Mimarlık' ta devam etmektedir. 


Zambak Mimarlık

1996 yılında kurulan Zambak Mimarlık ulusal ve uluslararası alanda mimarlık, mühendislik ve proje yönetimi hizmetleri veren bir anonim şirkettir. Eğitim yapıları alanında önemli bilgi birikimi ve tecrübeye sahip şirkette, işlerin %70′ ini bu alandaki projeler oluşturmaktadır. Son yıllarda yapılan ve devam eden işlerin belirli bir oranını üniversite kampüsleri teşkil etmektedir. Eğitim dışında ofis, ticaret, sağlık, endüstriyel, kültürel, konut ve dini yapılarda da çok sayıda işe proje...