14 / 05 / 2024

Ahmet Barış Berber

Ahmet Barış Berber

BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vural Ardıç, Yunus Kerem Mamati, Ahmet Barış Berber tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Pixart İnşaat Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Büyükçekmece'de Ahmet Barış Giderçay ve Melike Göksu ortaklığında kuruldu.

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Kafe Bar Gıda Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Fuat Kulaksızoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde vergi barışı 6 maddede tüm detaylarıyla!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında vergi barışına dair merak edilenleri kaleme aldı. İşte o yazı...

Vergi barışı 7 soruda tüm detaylarıyla!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü yazısında vergi barışına dair merak edilenleri kaleme aldı. İşte o yazı...

Ahmet Okay Karaata ve Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO'dan ayrıldı!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Genel Müdürü Ahmet Okay Karaata ve Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Zafer Barış Dikmen görevlerinden istifa etti.

Ahmet Ercan'dan imar barışı tepkisi!

Hükümet, imar barışıyla mülkiyet, imar, ruhsat sorunu yaşayan 10 milyondan fazla vatandaşın memnun olmasını sağladı. Ünlü deprem bilimci Jeofizik Yüksek Mühendisi ve Deprem Bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ahmet Aras, Yahşi'deki araziye kaçak yapı dikti iddiası!

CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 2013 yılında belediyeden kiraladığı arsaya Bistro Bar yaptı. Aras, hukuksuz yapı kayıt belgesi çıkardı, araziye kaçak yapı dikti ve başkan olunca da üzerine çöktü

İmar barışı mağdurlarının sorunları çözüm bekliyor!

Hakimiyet gazetesi yazarı Ahmet Özer bugünkü yazısında imar barışını kaleme aldı. İşte Özer'in o yazısı...

İmar barışında süre yıl sonuna kadar uzatılsın!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, imar barışı süresinin yıl sonuna kadar uzatılıp taksit kolaylığıyla imar barışından 30 milyar TL’lik hedefin yakalanabileceğini kaydediyor.

Ortahisar Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imar barışı başvuru süresinin 31 Aralık'a kadar uzatıldığını açıkladı ve başvuruda bulunmak isteyenleri acele etmesi için uyardı. 

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ömür Barış Dekorasyon Tadilat Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Barış Kokrmaz tarafından kuruldu. 

İmar barışı uygulamalarına ilişkin 3 soru mecliste!

7143 sayılı Kanun kapsamındaki imar barışı uygulamaları meclis gündemine taşındı. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

10 soruda vergi barışı cevabı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Karabıyık vergi barışı konusunu 10 soruda ele aldı. İşte vergi barışında 10 sorunun cevabı...

Ahmet Barış Berber Haberi

Ahmet Barış Berber

BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vural Ardıç, Yunus Kerem Mamati, Ahmet Barış Berber tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık'ta kuruldu. 


BVK İnşaat Turizm Otomotiv Emlak İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...