28 / 04 / 2024

Ahmet Çamyar biyografi

Ahmet Çamyar biyografi

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar kimdir? Ahmet Çamyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çamyar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Çamyar..

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Ordu Ünye Çamlık Projesi'nde son durum ne?

Ordu Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, bölgdeki projelerden bahsetti. Çamyar, Ünye Çamlık Projesi ile ilgili bilgiler verdi.

Ünye projeleri için geri sayım başladı!

Ünye için büyük önem arz eden projelerde geri sayım başladı. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’da bu çerçevede sık sık Ankara’da bir dizi görüşmeler gerçekleştirerek projelerin bürokrasi ayağını sıkı takip ediyor.

5 binlik imar planı çalışması Ünye'nin geleceğine ışık tutacak!

Ünye TSO'nun bünyesindeki iş adamları ile bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, kentteki çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Tarihi adımları bir bir gerçekleştiriyoruz" dedi.

Ünye yeni yatırımlarla modern kent kimliğine kavuşuyor!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Ticaret ve Sanayi odasında işadamları ile bir araya geldi. Kahvaltı programı sonrası konuşan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye’de ki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ünye Ticaret Merkezi 2018'de tamamlanacak!

Ünye’de değişim ve dönüşüme devam eden ve kentin her noktasında başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu

Ünye Ticaret Merkezi inşaatı erken bitebilir!

Ünye Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Ticaret Merkezi inşaatı hızla sürüyor. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, en önemli projelerden biri olan ticaret merkezi inşaatından incelemelerde bulundu.

Ünye Kalesi'nde kazı çalışmaları 2017'de başlıyor!

Ünye’de devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili Ankara’da önemli görüşmelere imza atan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, verimli sonuçlarla döndü. Dönüşte ayağının tozuyla basın açıklaması yapan Başkan Çamyar’ın ilk müjdesi Ünye Kalesi ile ilgiliydi.

Ünye Tekkiraz'da bina cepheleri giydirilecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Tekkiraz Mahallesi’nde karayolu üzerinde bulunan binaların dış cephelerinin giydirileceğini belirterek, “2017 yılının içerisinde ihalesine çıkacağız.” dedi.

Ünye Kültür Yolu Projesi tam gaz!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar “Kültür Yolu Projesi Ünye’nin turizm kenti olması için önemli bir adım” dedi. Başkan Çamyar tarihe ışık tutan eserleri ayağa kaldırarak, ilçeye turist çekeceklerini dile getirdi

Ünye'nin çehresi mega projelerle değişecek!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçeyi 2023 vizyonuna taşıyacak dev projeleri SABAH’a anlattı. İlçede değişimin hızla devam ettiğin belirten Çamyar projelerin açılışa hazır hale geldiğini ifade etti.

Ünye Rüzgarlı Sokak'ta yıkımlar başladı!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Ünye Flash Radyo’da gündeme dair açıklamalar yaptı. Başkan Çamyar, Rüzgarlı Sokak’tan, ticaret merkezine, doğalgazdan Ünye Kalesi’nin restorasyon çalışmalarına kadar merak edilen birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çamyar biyografi Haberi

Ahmet Çamyar biyografi

Ahmet Çamyar kimdir?

Ahmet Çamyar, 1972 Yılında Ünye İlçesi Pelitliyatak Beldesinde yedi kardeşin sonuncusu olarak dünyaya geldi. Pelitliyatak Fındıklı İlkokulundan sonra Ordu İmam Hatip Lisesinden 1991 yılında mezun olarak aynı yıl ilk tercihi olan İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitime başladı.


Siyasetle İlim Yayma Cemiyetinde ve Refah Partisinin gençlik kollarında ilk defa yolu 1993 yılında kesişti. 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Fatih Bölgesinde aktif olarak çalıştı. Mezuniyete müteakip Avukatlık stajını Sultanahmet Adliyesinde tamamlayıp 259. kısa dönem olarak askerliğini Bursa Işıklar Askeri Lisesinde tamamladı. 


Askerlik dönüşü 1998 yılında serbest avukat olarak kendi bürosunu kurdu. Aynı yıl Fazilet Partisinin kurucular kurulunda aktif siyasete devam edip 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisinden Belediye meclis üyesi oldu. Partisinin kapatılmasından sonra bir müddet bağımsız kalıp 14 ağustos 2001 tarihinde kurulan...