05 / 05 / 2024

Ahmet Çulhalık

Ahmet Çulhalık

İnsay Grup İnşaat Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık, Ahmet Çulhalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım 2014 tarihinde Ataşehir, İçerenköy, Üçgen Plaza'da kuruldu.

İnsay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İnsay Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Ahmet Çulhalık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da kuruldu.

Kolsuzlar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolsuzlar İnşaat Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Vekalet Kaba ve Ahmet Çulhalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart 'ta kuruldu.

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minha Proje Yapı Mimarlık Müşavirlik Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ali Köse tarafından kuruldu.

Ahmet Çalık kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi şirkette görev alıyor?

Ahmet Çalık, kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Hangi ülkelerden madalya aldı? İşte Ahmet Çalık, ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Ahmet Akbalık Kimdir? Ahmet Akbalık Nerelidir?

Ahmet Akbalık ne iş yapıyor? Ahmet Akbalık’ın mesleği nedir? Ahmet Akbalık nereden mezundur? İşte detaylar!

Ahmet Çalık Kimdir?

Ahmet Çalık kimdir? Ahmet Çalık’ın mesleği nedir? Ahmet Çalık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Pendik-Sabiha Gökçen metrosu konuta talebi yüzde 20 artırdı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada Pendik’te hayata geçirdikleri ‘Ondörtüç Pendik’ projesine yürüme mesafesinde olan Pendik Tavşantepe-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı’nın açılışı sonrasında konutta talebin arttığını kaydetti.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Ahmet Akbalık, yeniden Özak GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Özak GYO'nun 20 Nisan'da gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Ahmet Akbalık Yönetim Kurulu Başkanı, Ürfi Akbalık ise Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu.

İhsan Çulhalık: Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönecek!

Sektörle ilgili önemli açıklamalar yapan İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, “Konut arzı arttıkça, bekleyen talep de satışa dönmeye başlayacak” dedi.

İhsan Çulhalık: Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar!

İnşaat maliyetlerindeki artışa değinen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada "Kredi ve muafiyet desteği konutta doping etkisi yapar" dedi.

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küreli Turizm Ve Otel İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL  sermaye bedeli ile Ahmet Muhammed Küreli tarafından kuruldu.

Ahmet Çulhalık Haberi

Ahmet Çulhalık
İnsay Grup İnşaat Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık, Ahmet Çulhalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


İnsay Grup İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,ve kiraya vermek kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis etmek,ettirmek, İnşaat sektörü ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında her türlü faaliyette bulunmak B. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Her türlü...