10 / 05 / 2024

Ahmet Erdoğan cami açılışı

Ahmet Erdoğan cami açılışı

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açıldı! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Rize'de inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi ibadete açılıyor!

Rize'de Selçuklu ve Karadeniz mimarisi özelliklerine uygun olarak inşa edilen Ahmet Erdoğan Camisi bugün ibadete açılıyor. Caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kiev cami projesi açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, soydaşları için konut inşası projesi ve Kiev'de cami inşası projesi kapsamındaki çalışmaların sürdüğünü aktararak, bugün bu çalışmalarla ilgili son durumu değerlendirdiklerini dile getirdi.

Çekmeköy Hacı Yüksel Erdoğan Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Soğukpınar Mahallesi’nde inşaatı süren Hacı Yüksel Erdoğan Cami’nde incelemeler yaptı.

Putin’in Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’daki cami 2020'de açılacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı davet ettiği Kırım’ın başkenti Simferepol’deki Cuma Camii 2020'de açılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara'ya tramvay müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara Kalesi'nin Akkale'den başlayıp Atakule'de sonlanacak 12 kilometrelik yolu, bir kültür rotası haline getiriyoruz. Ayrıca Ulus trafiğini 2 ayrı tünelle yer altına alarak, Gençlik Parkı ve Hacı Bayram Veli Cami arasında tramvay ile ulaşım sağlayacağız" dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kentsel dönüşüm uyarısı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Üsküdar'da Hacı Harun Ekşi Cami açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda uyardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caracas'ta cami inşaatı için yer talebi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Erdoğan, ''Kendilerinden yer talebinde bulundum" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Caracas'ta cami inşa etmeyi planlıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Erdoğan, "Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planlıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Köln'de cami açılışına katılacak!

Diyanet İşleri Türk-İslam Birliği, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Almanya ziyareti sırasında Köln Merkez Camii'nin resmi açılışını yapacağını açıkladı. 

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Erdoğan Bektaş inşaatı devam eden okulları inceledi!

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Hamdi Yılmaz ve diğer yetkililer ile birlikte Rize Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ve ek hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Ahmet Erdoğan cami açılışı Haberi

Ahmet Erdoğan cami açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Rize'de inşa edilen adını taşıyan üniversitenin mimarlık, mühendislik ve eğitim fakültelerinin ek binaları ile iş insanı Mehmet Erdoğan'ın babası Ahmet Erdoğan adına yaptırdığı caminin açılışını gerçekleştirecek.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün üniversitelerinde programa katılacağını söyleyerek “Üniversitemizde inşaatı tamamlanan eğitim fakültesi ek binası, mühendislik- mimarlık fakültesi ek binası ile Ahmet Erdoğan Camii'nin açılışını gerçekleştirecek. Ahmet Erdoğan Camisi Selçuklu mimari tarzında yapılmış çatılı bir camidir. Dış cephesinde Doğu Karadeniz mimarisinin ahşap ve taş dolgu özelliği kullanıldı. Estetik anlamda herkesin çok beğendiği bir cami ibadete açılacak. Cami, 1050 metrekarelik bir alana sahip ve 1200 kişi aynı anda namaz kılabilecek. İlahiyat fakültesinin yanında olduğu...