17 / 05 / 2024

Ahmet Eren İnşaat adana

Ahmet Eren İnşaat adana

Adana faaliyet gösteren Ahmet Eren İnşaat, başladığı projeleri kısa sürede tamamlayarak insanları konut sahibi yapmaya devam ediyor.

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Aksoy Yapı Malzemeleri İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy tarafından kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Dia Centro satışta! Yeni proje!

Ahmet Kul İnşaat ve Şarkent Yapı ortaklığıyla İstanbul'un merkezi lokasyonu Topkapı'da yükselecek olan Dia Centro satışa çıktı. Yeni proje! İşte detaylar...

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Ahmet İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Eren Baş ve Yunus Emre Baş ortaklığında kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şeren Ve Macit İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Ertan Macit ve Alirıza Şeren ortaklığında kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Ahmet Bülent Ataker hayatını kaybetti. 

Ahmet Eren İnşaat adana Haberi

Ahmet Eren İnşaat adana

Adana ekonomisinin büyük bir oranını oluşturan, inşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan ve 2012 yılından buyana konut ve iş yeri inşa eden Ahmet Eren İnşaat, ilçe merkezi ve Adana merkezde aynı anda yürüttüğü 8 farklı proje ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 

Yaşanabilir ve piyasanın ihtiyaçları doğrultusunda yaşam alanları inşa ettiklerini söyleyen firma sahibi Ahmet Eren " Yaptığımız işlerimizin sonuna kadar arkasında durabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. 


Sektörün büyüklüğünden, insanların istek ve arzularının yam sıra sosyal yaşam alanları inşa etmeyi hedeflediklerini söyleyen Eren " Öncelikle firma olarak çok önemli bir sektördeyiz. Ülke ekonomisinin demiri, çimentosu adeta inşaat sektörüdür. 2012 yılından buyana sektörün içerisindeyiz. Birçok yaşam alanını hayata geçirerek, insanlarımızın kullanımına sunduk. Bundan dolayı ayrı bir mutluluk yaşarken, yaptığımız işin arkasında...