30 / 04 / 2024

Ahmet Günel mersin

Ahmet Günel mersin

Mersin Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel kimdir? Ahmet Günel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Günel, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ahmet Günel'in biyografisi..

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Günel Dekorasyon Yapı Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Temur tarafından kuruldu.

TMO’nun günlük hububat alımı 220 bin tonu gördü! Buğday fiyatları yükseliyor! Çiftçiler dikkat! 

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, hububat alımlarına ve buğday fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte o açıklamalar...

TMO günlük hububat alım kapasitesini yükseltiyor! Çiftçiler hemen bakın! 

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, son dakika açıklamasında "Mardin'de alım yerlerimizin ve depolarımızın kapasitesini birkaç kat artırıyoruz" bilgilerini paylaştı. 

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Gülmez’den kentsel dönüşüm yapacak müteahhitlere çok önemli uyarı!

Gülsan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gülmez, kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerden birinin de varis davaları olduğunu hatırlatarak, müteahhitlere çok önemli bir uyarıda bulundu.

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe İnovasyon Yapı Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökçe, Erkan Yılmaz ve Hasan Başçuhadar ortaklığında kuruldu.

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Gömeç Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Gömeç tarafından kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mmk Global İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Orman Ürünleri İthalat İhracat Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüseyin Çağlar Günel tarafından kuruldu.

Jeep'te görülmemiş kampanya! Yarısını şimdi yarısını seneye ödeyin! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Jeep Renegade modelini satın alan herkes; yarısını şimdi, yarısını seneye ödeme fırsatından yararlanabilir. Bu fırsat kaçmaz! Peki Jeep Renegade modelinin günel fiyat listesi nasıl? Kampanyanın detayları ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor...

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

Ahmet Günel mersin Haberi

Ahmet Günel mersin

Ahmet Günel kimdir?

Mersin Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel özgeçmişini şu şekilde açıklıyor; "1952 Yılında Mersin İli Gülnar İlçesi Tozkovan (Işıklı) Köyünde orta halli esnaf bir ailenin 8 çocuğundan 4. çocuğu olarak dünyaya geldim. 


İlkokulu Tozkovan Köyünde bitirdim. İki yıl Gülnar Kur'an Kursunda Kur'an Tedrisatı yaptıktan sonra orta ve lise öğrenimini Mersin İmam Hatip Lisesinde tamamladım. Daha sonra Din Görevlisi olarak Gülnar İlçesi Tırnak Köyünde göreve başladım. 1973 yılında vatani görevimi yaptım. 


Anamur'da, Gülnar’a bağlı Yenice Köyü ve Saray Mahallesinde Din Görevlisi olarak görev yaptım. 25 hizmet yılımı tamamladıktan sonra emekliye ayrıldım.

1999 yılı Yerel Seçimlerinde Belediye Meclis Üyesi seçilerek siyasete atıldım. Bu görevimi sürdürmekte iken Belediye Başkanının Milletvekili adayı olmasından dolayı, 2002 yılında Belediye Meclisinin kendi arasında yapmış olduğu seçimin sonunda Asil...