04 / 05 / 2024

Ahmet Harun Değirmenci

Ahmet Harun Değirmenci

AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Harun Değirmenci, Yusuf Sertçelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Kira sorunu sürerken, sektörden 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi!

Türkiye'de en çok konuşulan konulardan bir tanesi olan kira artışı sorunu devam ederken Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Değirmenci'den 'Kiralar semte göre belirlensin önerisi' geldi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Kahramanmaraş Depremi Işığında İzmir'in Deprem Çekincesi. Ne Yapmalı?” başlığı ile bir sunum gerçekleştirdi. Peki İzmir'de 7.5 büyüklüğünde deprem olur mu? Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı: Her an... 

Düzce depremini bilen Prof. Dr. Ahmet Ercan İstanbul depremi için de tarih verdi! Hemen bakın!

Bugün saat 04.08'te meydana gelen ve merkez üssü Düzce Gölyaka olan 6,0 büyüklüğündeki deprem, tüm Türkiye'yi de ayağa kaldırdı. Yapmış olduğu isabetli tahminlele bilinen Prof. Dr. Ahmet Ercan, olası İstanbul depremi hakkında da önemli açıklamalar yaptı.

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erde Müteahhitlik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Erdem Değirmenci tarafından kuruldu.

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Demet Sezgin ve Şenol Değirmenci ortaklığında kuruldu.

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Profıve Gayrimenkul Limited Şirketi Sarıyer'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Tethys Group Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Semih Değirmenci tarafından kuruldu.

Ev fiyatları uçtu! Vatandaş uygun fiyata ev bulmakta zorluk yaşıyor!

Batman Tüm Emlakçılar Birliği Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci artan fiyatlardan sonra vatandaşların ev bulmakta zorluk yaşadığını belirterek yaşanan durum hakkında değerlendirme yaptı.

Ahmet Harun Değirmenci Haberi

Ahmet Harun Değirmenci

AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Harun Değirmenci, Yusuf Sertçelik tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos'ta kuruldu. AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'deki Ahmet Harun Değirmenci ve Yusuf Sertçelik'in hisseleri 5 bin TL olarak belirlendi. 


AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AED Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kocasinan, Merkez Mahallesi, Karayel Çıkmazı Sokak,...