02 / 05 / 2024

Ahmet Hikmet Erşahin

Ahmet Hikmet Erşahin

ABH Otelcilik Turizm İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Bülent Şeref Özbey, Ahmet Hikmet Erşahin, Hüseyin Balkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi, Ahmet Hikmet Erşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Cinci Meydanı Sokak' ta kuruldu.

Güner Otelcilik Tanıtım Limited Şirketi kuruldu!

Güner Otelcilik Tanıtım İnşaat Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Hikmet Erşahin ve Gündüz Teğin ortaklığıyla kuruldu...

Erkül Otelcilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Erkül Otelcilik İnşaat Altıncılık Turizm Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ahmet Hikmet Erşahin ve Hüseyin Külekçioğlu ortaklığıyla kuruldu...

Prof. Dr. Ahmet Ercan il il işaret etti! Ercan'dan er ya da geç deprem olacak uyarısı...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, Doğu Anadolu Fayı'na dikkat çekerek gerilmenin sürdüğünü kaydediyor. Dün gece meydana gelen Sivas ve Adıyaman'daki depremlerin ardından açıklama yapan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, fay hattına dikkat çekerek önemli uyarılar yaptı.

Dikkat! İstanbul depremi kaçınılmaz olacak! Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan kritik tarih açıklaması!

İstanbul'un önündeki depremin er ya da geç kaçınılmaz olacağını söyleyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'dan depremin tarihi ve şiddetiyle ilgili kritik açıklama geldi.

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sas Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda Ahmet Biçer ve Yavuz Kesmen ortaklığında kuruldu.

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adinçer İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ahmet Dinçer tarafından kuruldu.

İmarlı arsa alan kazanıyor!

 Tapucom Yönetim Kurulu Başkanı Emre Erşahin Nisan'dan itibaren yatırımcıların imarlı arsa arayışındaki ciddi bir artış gözlemlediklerini söyleyerek önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Power Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Er tarafından kuruldu.

Fıeratur Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Fıeratur Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Erşahin, Kılınç Yetkiner ve Mert Gül ortaklığında kuruldu.

Isı pay ölçer taktırmak için binadaki bir kişinin başvurması yeterli!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Şahin yaptığı açıklamada "Merkezi ısıtma sisteminin bulunduğu bir binada ısı pay ölçer takılması için bir kişinin başvurması yeterlidir. Burada apartmandaki salt çoğunluğa bakılmaz." diye konuştu.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Şahinşer Metal Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Okan Şahin tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul'a onay veren Ahmet Şahin görevden alındı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı ile Kanal İstanbul’a onay verenlerden biri olan İSKİ Planlama Şube Müdürü Ahmet Şahin de görevden alındı…

Avcılar'daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii'nin diğer minaresi de söküldü!

İstanbul’da yaşanan 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucu hasar alan Avcılar’daki Hacı Ahmet Tükenmez Camii minaresi sökülerek yıkılmıştı. İkinci minaresi için de risk taşıdığı gerekçesi ile yıkım kararı alındı…

Ahmet Hikmet Erşahin Haberi

Ahmet Hikmet Erşahin

ABH Otelcilik Turizm İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi, Bülent Şeref Özbey, Ahmet Hikmet Erşahin, Hüseyin Balkan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Beyoğlu, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


ABH Otelcilik Turizm İnşaat Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. 2-Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek....