15 / 05 / 2024

Ahmet Kırılmaz özgeçmiş

Ahmet Kırılmaz özgeçmiş

Çevre ve Şehircilik Adana İl Müdürü Ahmet Kırılmaz kimdir? Ahmet Kırılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Kırılmaz, ne zamandan beri Adana İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

Deprem uzmanı Övgün Ahmet Ercan korkuttu! Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var! İkinci 6 Şubat mı geliyor?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bugün 4,1 şiddetinde deprem oldu. Paniğe neden olan depremin hemen ardından Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan korkutan açıklama geldi. Ercan ''Türkiye'de Gözle görülmeyen deprem üretebilir kırık var'' dedi.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! İş yeri taşınanlar kıdem tazminatı alabilir mi? 

Milyonlarca çalışanın merak ettiği konulardan biri olan ''iş yerinin taşınması halinde kıdem tazminatı alınabilir mi?'' sorusu yanıt buldu. Habertürk'ten Ahmet Kıvanç, işçilerin merak ettiği soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Bu kursa katılan hem öğreniyor hem de 45 bin TL alıyor: İŞKUR’dan gençlere kaçırılmaz iş fırsatı 

İŞKUR, gençler için kaçırılmaz bir program sunuyor. Hem mesleki eğitim alınabiliyor hem de bu süreç içerisinde maddi destek sağlanıyor. Katılımcılar aylık olarak 7,411 TL ve 160 günlük eğitim süresince toplamda 45,609 TL harçlık kazanabiliyorlar. Eğitimler tamamlandığında gençlere iş de sağlanıyor.

2023 Yemek ücreti kaç lira oldu? Çalışanlar dikkat! Zamlı günlük yemek bedeli belli mi? 

Milyonlarca çalışan yeni yemek ücretlerinin kaç lira olduğunu araştırıyor. Peki zamlı günlük yemek bedeli belli mi?

Fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL? Şehir şehir belli oldu!

Fındık fiyatlarındaki son durum merakla araştırılıyor. Peki fındık fiyatları yükseldi mi? Ordu, Trabzon, Giresun fındık fiyatları bugün kaç TL oldu? İşte 26 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak?

İstanbul'da beklenen büyük deprem yeniden gündem oldu. İstanbul'da peş peş 7 büyüklüğünde 2 deprem olabilir! Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: Fay hattı tek seferde mi kırılacak? 

Hem kurutan hemde kırışıklık azaltan kurutma makinesi Profilo'da! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Kıyafetlerime zarar vermeyen bir kurutma makinesi olsun diyenler için Profilo, gelişmiş program özelliğine ve kırışıklık azaltma seçeneğine sahip olmasıyla ilgi odağı haline geliyor. Yüksek enerji verimliliğine sahip Profilo kurutma makinesi çokça tercih ediliyor.

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?

Hisseli tapu pek çok kişinin sahip olduğu tapu çeşididir. Hisseli tapu, diğer tapu çeşitlerinden farklıdır. Bu tapuda konusu geçen mülkün sahibi birden fazla kişidir. Bu konu kapsamında, “Hisseli tapunun bir kısmı satılabilir mi?” sorusu yanıt arıyor. İşte detaylar!

PlayStation için kaçırılmaz kampanya! Artık bedava

Sony, PlayStation için kaçırılmaz bir fırsat başlattı. İlk defa üye olan kullanıcılar PlayStation Plus aboneliklerini 7 gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?

Gündemden düşmeyen kripto paralar gaza bastı. Peki yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan kripto paralarda kötü senaryo geride mi kaldı? İşte kripto paralarda son durum...

TOKİ Kırıkkale Yenimerkez 1. Kısım 2. Etap konutları mecliste!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de inşa edilen 1. kısım 2. etap TOKİ konutlarının sorunlarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Ahmet Kırılmaz özgeçmiş Haberi

Ahmet Kırılmaz özgeçmiş

Ahmet Kırılmaz kimdir?

Ahmet Kırılmaz, 1961 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. 1985 yılında İ.T.Ü. Sakarya Mühendislik Fakültesi’nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu.

1987 yılında Köy Hizmetleri Adıyaman İl Müdürlüğü’nde İnşaat Mühendisi olarak memurluk görevine başladı.


1996 yılında Adıyaman Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü’ne İl Müdürü olarak atandı.


1999 yılında İl Müdürlüğü görevinden ayrılarak, 2003 yılına kadar mühendis olarak görevini sürdürdü.


2003-2006 yılları arasında Adıyaman Bayındırlık ve İskân Müdürlüğü’nde İl Müdürü olarak görev yaptı.


2006 yılında Adıyaman İl Özel İdaresi’ne Genel Sekreter olarak atandı.

2010 yılı Haziran ayı itibari ile Adıyaman İl Özel İdaresi’ne Genel Sekreterliği görevinden ayrılarak, Adana Bayındırlık ve İskân İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı.


Halen Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili olarak görevine devam etmektedir.


Evli ve üç çocuk...