22 / 07 / 2024

ahmet kızıltan kimdir

ahmet kızıltan kimdir

Yeniçağa'nın hayırsever işadamı, ilçeye yaptığı yardım ve yatırımlarla gönüllere taht kuran Yaşar Çelik Cumartesi günü düzenlediği bir etkinlikle ilçe halkına yönelik yemekli bir toplantı düzenledi.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Burak Süzülmüş kimdir?

Burak Süzülmüş, AK Parti Kırklareli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Burak Süzülmüş kimdir? Burak Süzülmüş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ahmet Yarız kimdir?

Ahmet Yarız, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki Ahmet Yarız kimdir. Ahmet Yarız bugüne kadar nerelerde çalıştı?

Rıdvan Özçelik kimdir?

Aveb Proje Danışmanlık bünyesinde projeler satış yöneticisi olarak görev yapan Rıdvan Özçelik kimdir?

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Ahmet Akçelik 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışladı!

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, Kızılırmak kıyısında bulunan 30 dönümlük arazisini Türk Kızılayı'na bağışlayan 79 yaşındaki Ahmet Akçelik'e altın madalya verildi.

ahmet kızıltan kimdir Haberi

ahmet kızıltan kimdir


Yeniçağa'nın hayırsever işadamı, ilçeye yaptığı yardım ve yatırımlarla gönüllere taht kuran Yaşar Çelik Cumartesi günü düzenlediği bir etkinlikle ilçe halkına yönelik yemekli bir toplantı düzenledi. Yemeğe Yaşar Çelik'in yanı sıra Yeniçağa Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Adayı Ahmet Kızıltan, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları, bazı siyasi partilerin temsilcileri ve Yeniçağa halkı katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Hayırsever İş adamı Yaşar Çelik, Yeniçağa'yı ve Yeniçağa halkını çok sevdiğini söyleyerek ilçeye yatırımlarının devam edeceğini ifade etti. Belediye Başkanı ve SP Adayı Kızıltan ise görev süresince yaptığı çalışmalardan bahsederek ilçe halkından bir dönem için daha destek istedi. Kızıltan, ilçeye doğalgazı getireceklerini ifade etti. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Yeniçağa Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ahmet Kızıltan, Başkanlık görevi boyunca yaptığı...