03 / 07 / 2024

ahmet kızıltan Yeniçağa projeleri

ahmet kızıltan Yeniçağa projeleri

Yeniçağa'nın hayırsever işadamı, ilçeye yaptığı yardım ve yatırımlarla gönüllere taht kuran Yaşar Çelik Cumartesi günü düzenlediği bir etkinlikle ilçe halkına yönelik yemekli bir toplantı düzenledi.

Kızılay iş ilanını duyurdu! Lise mezunu ve KPSS puanı olmayanlar hemen başvursun!

Kızılay yeni personel ilanını yayımladı. En az lise mezunu KPSS’siz personel alınacak. İşte Kızılay kontenjan dağılımı ve başvuru şartları!

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

Kızılay'dan açıklama geldi! "İşlem parası alıyoruz, kan satmıyoruz"

Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından Kızılay, geçtiğimiz günlerde kan satışı bedelinde yapılan zam nedeniyle eleştirilere maruz kaldı. Bazı haber kaynaklarında Kızılay'ın kan satış bedeli olarak 980 TL aldığı iddiaları yer almıştı. Ancak Kızılay, yaptığı açıklamada, kanın kendileri için değil

Kızılay yeni memur alımını duyurdu! KPSS’siz hemen Kızılay personeli olun! İşte şartlar!

Kızılay yeni memur alımı yapacak. Kızılay KPSS’siz memur alımında bulunacak. İşte Kızılay iş ilanına dair detaylar!

Dünyaca ünlü dev banka dolar tahminini değiştirdi! Doları olanlara şok hamle! Görenlerin ağzı bir karış açık kaldı!

Dünyaca ünlü dev banka JP Morgan dolar tahminini yeniledi. Kararını değiştiren dev bankadan yeni haber şimdi gelirken görenlerin ağzı bir karış açık kaldı. Son dakika dolar gelişmesi...

Kızılay iş arayanlara duyurdu! Yüksek maaşla personel alımları başladı! İşte detaylar!

Kızılay yeni bir iş ilanı yayımladı. KPSS şartı olmadan ve yüksek maaşla personel istihdam edilecek. İşte detaylar!

Emekli promosyonlarında zam depremi! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı!

Emekli promosyonlarında adeta zam depremi yaşanıyor! Kızışan yarışa Ziraat, Halkbank, Vakıfbank da giriyor! Peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı ile inşaat ve fabrikalar hareketlenecek!

Çukurova Bölgesel Yatırım ve Kalkınma Planı hazırladıklarını dile getiren Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, "Yeni üretim bölgeleri belirleyip bu alanlarda yapılacak yatırımın şekline kadar bir plan hazırladık" dedi.

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

ahmet kızıltan Yeniçağa projeleri Haberi

ahmet kızıltan Yeniçağa projeleri


Yeniçağa'nın hayırsever işadamı, ilçeye yaptığı yardım ve yatırımlarla gönüllere taht kuran Yaşar Çelik Cumartesi günü düzenlediği bir etkinlikle ilçe halkına yönelik yemekli bir toplantı düzenledi. Yemeğe Yaşar Çelik'in yanı sıra Yeniçağa Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Adayı Ahmet Kızıltan, Belediye ve İl Genel Meclisi adayları, bazı siyasi partilerin temsilcileri ve Yeniçağa halkı katıldı.Toplantıda bir konuşma yapan Hayırsever İş adamı Yaşar Çelik, Yeniçağa'yı ve Yeniçağa halkını çok sevdiğini söyleyerek ilçeye yatırımlarının devam edeceğini ifade etti. Belediye Başkanı ve SP Adayı Kızıltan ise görev süresince yaptığı çalışmalardan bahsederek ilçe halkından bir dönem için daha destek istedi. Kızıltan, ilçeye doğalgazı getireceklerini ifade etti. 

Etkinlikte bir konuşma yapan Yeniçağa Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ahmet Kızıltan, Başkanlık görevi boyunca yaptığı...