30 / 04 / 2024

Ahmet Özel

Ahmet Özel

Özel Artuç Yapı İnşaat Mimarlık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Pendik'te, Adem Artuç, Ahmet Özel Müdürlüğü'nde kuruldu.

Özel sektör çalışanlarının zam oranı ne kadar olacak? Uzman isim resmen rakam verdi! Maaşlar tam bu kadar artacak! 

Yeminli Mali Müşavir Ahmet Kurtuluş, özel sektör çalışanlarının zam oranı ile ilgili konuştu. İşte ayrıntılar...

Lagomlife Villa projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ankara'nın özel yaşam merkezlerinden Gölbaşı Hacılar'da yükselen toplam 39 villadan oluşan Lagomlife Villa projesi Ahmet Eke inşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projenin ilk etabında çalışmaların önemli bir kısmı tamamlandı. Peki, Lagomlife Villa projesinin fiyatları ne kadar? Diğer ayrıntılar...

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Ahmet Şimşek kimdir, ne iş yapar?

Özel Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları'nın sahibi olan Ahmet Şimşek kimdir? Ahmet Şimşek daha önce hangi görevlerde bulundu?

Kamu-özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri TBMM gündeminde!

Kamu-özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri meclis gündemine taşındı. CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, konuya ilişkin hazırladığı soruları Sağlık Bakanı Ahmet Demircan'a iletti.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Ahmet Erkurtoğlu: Yönetmelikler mimarları özgür kılmıyor!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu bugün AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu ile özel röportaj yaptı. İşte o röportaj..

İş adamı Ahmet Ahlatçı'nın yaptırdığı yurt mahkemelik oldu!

İş adamı Ahmet Ahlatçı tarafından Binevler kavşağına yapılan özel öğrenci yurdu inşaatı mahkemelik oldu. Mahalle sakinlerinin açtığı davada Çorum İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı verdi. 4 katı 13 kata çıkaran imar planı değişikliğinin iptali isteniyor.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Erdoğan, Kaptan Ahmet Erdoğan Uluslararası Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim Külliyesi'nin açılışında, eğitimde güzel binalar yaptıklarını yüz binlerce öğretmen atadıklarını söyledi.

Ahmet Arslan: Ulaşım projeleriyle ülke ekonomisi büyüyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 2. İstanbul Kamu-Özel Sektör İşbirliği Zirvesinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin bulunduğu konum itibariyle deniz, demir, kara ve hava yolu açısından Asya ile Avrupa'yı birbirine bağladığını söyledi.

Ahmet Akın'dan KDV Kanunu'nda değişiklik teklifi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Katma Değer Vergisi Kanununda ve Özel Tüketim Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi verdi..

Uşak'ta FETÖ ile bağlantılı 19 yurt ve 5 özel okul kapatıldı!

Uşak Valisi Ahmet Okur, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) karşı il genelinde yürütülen soruşturmada kapsamında 1 vakıf, 19 yurt, 5 özel okul, 4 dershanenin kapatıldığını belirtti.

Trabzon Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi açıldı!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz’ın desteğiyle Trabzon Sürmene’de yaptırılan “Ahmet Yılmaz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi”, Emine Erdoğan Hanımefendi’nin teşrifleriyle düzenlenen törenle hizmete girdi.

Ahmet Özel Haberi

Ahmet Özel

Özel Artuç Yapı İnşaat Mimarlık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Adem Artuç, Ahmet Özel Müdürlüğü'nde kuruldu.


Özel Artuç Yapı İnşaat Mimarlık Taşımacılık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...